tirsdag den 30. juni 2015

Hold da op, der er ikke meget at komme efter!

Jamen, det sagde hun. Ansigtsdamen. Som 'irl' er en super sød og dygtig kosmetolog.

Men da der så kom lidt damp på ansigtet, fandt hun alligevel lidt at rense ud i... og efterfølgende blev der også sagt: 'du har egentlig store porrer, for én med fregnet hud'. Godt så!

Dog var det dejligt at blive bekræftet i, at den hudpleje rutine, som jeg kører, faktisk er ganske god. Selvfølgelig kan jeg også mærke det på huden selv, men godt at det også kan ses af de professionelle. 

Behandlingen var en ansigtsbehandling på hele 90 min. som bla. bestod af hudanalyse (det var her jeg fik af vide, at der ikke var meget at komme efter - i form af urenheder mv.), damp og dybderens (her var alligevel lidt at få væk), nakke-, skulder- og ansigtsmassage (ja, jeg faldt i søvn under hovedbunds-massagen. Vågnede pænt et par gange ved, at jeg snorkede. Ups!) og afsluttende serum, dag- og øjencreme (plus en masse andet, som man kan se her). 

Heldigvis kunne jeg huske, at man efter sådan en omgang ikke ser sååå fantastisk ud. Og uden make-up og med rodet hår (men med lækker blød hud) cyklede jeg hjem og holdt fyraften.OG fordi søde ansigsdame forhandler Benecos, så fik jeg købt en af mine favorit håndcremer... det bedste ved den er bla., at den er økologisk og kun koster 29 kr. #winwin

Jeg vil virkelig gerne holde denne vane ved lige. Gårsdagens omgang var noget jeg havde købt til mig selv på deal.dk (Til info: dette indlæg er ikke sponsoreret. Blot en deling af min egen oplevelse i går, baseret på en 'deal' som jeg købte på nettet sidste måned)

Tænker dog, at det gerne må være noget jeg gør ca. hver 3. måned. Det er jo vildt dejligt, at blive forkælet på denne måde og huden klager heller ikke. Og jeg har jo faktisk lovet mig selv, at jeg skulle være bedre til det med skønhedsbehandlinger. Så efter sommerferien skal jeg helt sikkert have bestilt en tid igen. Så må vi se, hvor meget der er 'at komme efter' til den tid... 


6 kommentarer:

 1. Lyder som en super lækker treat. Elsker også det mærke. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det er faktisk utroligt, at det kan være så billigt og stadig godt. Kh. B

   Slet
 2. Ej jeg anede ikke der lå andet der end en Fakta, så tak for den lille oplysning.. det kunne jo være at jeg skulle hoppe ud i min første ansigtsbehandling nogensinde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. @rijah - ja og det bedste er at hun efter sommerferien rykker til nye lokaler. Lige overfor den nye Rema 100 #dobbeltwin kh Birgitte

   Slet
  2. Ej ok! Det er jo lige ved siden af mig.. det blir dyrt :o

   Slet
  3. Hun er faktisk rimelig i priserne ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...