fredag den 5. juni 2015

Grundlovsdag med mere og ugen i glimt

I dag er Grundlovsdag, Fars Dag, 100 året for kvinders stemmeret og International Donut Dag. Det er også fridag her i huset. Arbejde og skole er lukket og vi har sovet semi-længe. 

Ugen er gået med en masse aftaler. Jeg har ikke fået taget særlig mange billeder. Ungerne har været til tandlæge og jeg har bla. været til workshop hos ministeriet i forbindelse med mit arbejde. Med indlagt besøg i Københavnsk baggård. Ret så lærerigt.

Sidste uge - søndag - blev jeg færdig med denne bog. Den var ret så god, på den lidt underlige måde, som jeg nyder at læse til tider.Senere i dag skal min yngste afsted til fødselsdag med overnatning og jeg kan hygge om den store. Lørdag er det omvendt, for der skal den store til konfirmationsfest hos en klassekammerat og jeg kan putte i sofaen med yngste.
Sommeren er vist endelig på vej og dagen føles varm. Jeg har luftet tæerne i sandaler for første gang. Det er sådan en dejlig og længe tiltrængt følelse. 
Søndag har ungerne og jeg aftalt at lave brunch. Sammen. Så alle hjælper lidt til og jeg ikke skal stå alene med al det praktiske. Så alt i alt tegner det til at blive en rigtig dejlig weekend. Nyd dagen uanset hvilken titel I kalder den...


4 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn uge og weekend. Dejligt med lidt ene tid med ungerne. Rigtig god weekend til dig. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Håber I har haft en dejlig weekend og en hyggelig fest. Kram

   Slet
 2. Psst - inden du putter på sofaen i dag - så tjek lige mit indlæg:-)
  KH Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - dejligt for mig, at den anden vinder ikke meldte sig! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...