søndag den 14. juni 2015

Facebook eller ej?!!

Jeg må indrømme, at jeg har overvejet det. Altså at lave en Facebook side til bloggen. Dog er jeg meget i tvivl om formålet (og lidt om hvor mange, der vil 'like' den)
Altså, hvis jeg ikke skal være 'anonym', kunne jeg jo bare poste nye indlæg på min egen personlige Facebook side. Jeg har faktisk linket til nogle af mine avis-indlæg fra min Facebook profil. Så helt hemmelig er jeg ikke.

Forleden så jeg, at ret mange af de blogs jeg følger, faktisk har en Facebook side. Og så rumler det lidt i mig igen. Skal/skal ikke... Jeg er virkelig meget i tvivl.

Måske også fordi en Facebook side er ekstra arbejde(?) - ud over blog og artikelskrivning til avisen. Til gengæld vil jeg gerne nå ud til lidt flere læsere.

Indtil videre er det på stand-by...

7 kommentarer:

 1. Skriv endelig, hvis du laver en Facebook-side, så vil jeg like den :-) Følger bloggen via Bloglovin, så bliver opdateret derfra.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Ja det vil ikke betyde det store for mig!
  Jeg er ikke hoppet på den bølge endnu - fjasen, som vi kalder den herover:-)
  Jeg er mere blog-typen, tror jeg.
  KH Susanne

  SvarSlet
 3. Jeg har også en fb side til min blog, familiefletninger og er faktisk ret glad for det. Det giver lige list ekstra rækkevidde og jeg kan selv godt lide at følge med i blogspot via fb. Kram herfra

  SvarSlet
 4. Jeg har stor gavn af min fb-side for bloggen, så er det let at dele relevante oplæg i de relevante grupper jeg deltager i. Om de nu drejer sig om have, urter eller høns eller blot mere personlige indslag, som jeg vil dele med mine venner.

  SvarSlet
 5. Tak søde damer for alle jeres kommentarer. Det gjorde mig ikke specielt meget klogere ;-) Bruger selv Bloglovin rigtig meget, så tror Facebook må vente lidt endnu :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 6. LIge et sent pip. Bare for at sige, at jeg synes det samme som Susanne. Hahahahahaha! (ligesom hvis vi sidder i rundkreds).
  Fjæseren er heller ikke rykket her til endnu. Jeg kan lide langsommeligheden i Blogville. Og bruger BL til at finde rundt ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har også besluttet mig for, IKKE at lave en side pt. Så satser på Bloglovin og god blog-karma ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...