torsdag den 25. juni 2015

Mere energi?

Her kommet et sponsoreret indlæg - om energi og mangel på samme(!) Jeg har modtaget produkterne fra Lahme til test. Meningerne om dem er som sædvanlig helt mine egne.

Indrømmet - jeg har jo ikke små børn mere. Og jeg dyrker ikke ekstrem sport. Så hvad klager jeg over mht. at være træt og energiforladt? Jeg dratter om på sofaen flere aftenener end ikke, hverdagene går bare stærkt og i fuld fart. Nogle gange så stærkt, at trætheden og sofaen overvinder energien og lysten til at udrette noget. Og nogle gange når jeg ikke engang at lade op i weekenden

Generelt dropper jeg kaffen efter kl. 14. For ellers får den indvirkning på min søvn. Og er der noget, som jeg hader, så er det ikke ikke at kunne falde i søvn. Det sker nemlig ikke ret tit. Så da jeg blev tilbudt at prøve Gerimax og dermed få naturlig energi fra ginseng - så sprang jeg gladeligt til.  

Helt ærligt - jeg kunne ikke mærke en dyt effekt de første par uger! Jeg var stadig træt og faldt i søvn på sofaen kl. 21. Men så begyndte der faktisk at ske noget... 

Det er de her piller, som jeg tager: Gerimax Daglig Energi, som indeholder Ginseng, 12 vitaminer og 9 mineraler. Ginsing bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt til at vedligeholde dit immunforsvar.Det lidt underlige er, at hvis jeg tager dem om aftenen, så har jeg svært ved at falde i søvn (det har jeg i hvert fald haft de 3 gange jeg gjorde det. Og normalt har jeg slet ikke problemer med at falde i søvn eller sove)

Nu tager jeg dem om morgenen og jeg synes, de giver god effekt. Jeg har taget dem i en måneds tid nu og de erstatter min almindelige vitaminpille. Jeg føler mig ikke særlig meget mindre træt, men til gengæld knap så udkørt om aftenen.    
Med i pakken til test var der også disse piller: Gerimax Instant Energy. De indeholder en kombination af flere energikilder, som skulle være godt, når du skal præstere noget særligt, både psykisk og fysisk. Instant Energy indeholder desuden rosenrod, der hjælper din krop i pressede perioder. Produktet skulle virke inden for 30 minutter. Nu skal jeg ikke til eksamen eller præstere noget specielt for tiden, men min kæreste har testet det én gang, da han var helt smadret og stadig skulle 'holde' resten af dagen/aftenen. Altså, han synes ikke, de havde den store virkning. Så jeg skal ikke kunne sige, om det er et vidundermiddel. 

Grunden til at jeg ikke selv har testet dem er, at de ud over naturstofferne er fyldt med koffein. Det synes jeg i forvejen, jeg indtager en del af (kaffe og cola), så yderligere er ikke tiltrængt. Jeg overvejer at prøve dem, når vi skal rejse på ferie - der skal jeg meget tidligt op og kan ikke nå en kop kaffe inden vi kører. Så skal I nok høre nærmere om resultatet.


Indlægget er sponsoreret. Jeg har modtaget pillerne fra Lahme, men er ikke forpligtet til at dele min erfaring med produktet på bloggen. Meningerne omkring produktet er som altid mine egne.

2 kommentarer:

  1. Det lyder spændende, måske skulle jeg prøve det, da jeg synes mit energiniveau har ligget meget lavt det sidste stykke tid, nok mest pga travlhed på mit arbejde.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Christina - der findes også en kur, men kan tage... Men ja, generelt er det nok når vi glemmer at passe på os selv, at trætheden sætter ind. Håber du finder en god løsning :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...