torsdag den 28. maj 2015

Valg og udsalg

I går blev der jo som bekendt udskrevet valg til Folketinget. Som kommunal ansat er det et større apparat, der bliver sat i gang. Og jeg bliver måske (igen) involveret i noget stemmetælling. 

Valgdagen er jo en torsdag, hvor vi i forvejen arbejder til kl. 18 her på min arbejdsplads. Og mødetiden er som regel kl. 19.30 til optælling af stemmer. Jeg ved endnu ikke, om jeg bliver udtaget til at tælle, men alle de år jeg har været ansat, har jeg været afsted. Så mon ikke jeg også får fornøjelsen af, at opleve demokratiet på første parket denne gang også. 

Under alle omstændigheder, så har jeg tænkt mig at brev-stemme. Jeg har brevstemt de sidste 3 gange, der har været forskellige valg. Ikke fordi jeg har været ude af landet på valgdagen, men mere fordi det er nemt og bekvemt at få overstået, f.eks. en lørdag på vores lokale bibliotek. 

For lige at være sikker på, at jeg ikke havde ændret ståsted politisk, så tog jeg også en hurtig test og resultatet kom (ikke overraskende) ud, som alle de andre gange. Så mit kryds kommer i samme boks som altid. 


I går var også dagen, hvor jeg og andre dejlige damer var til Black Swan før-udsalg hos Amira. Jeg havde luret på et par stykker tøj fra kollektionen og skulle lige prøve dem igen, for at være sikker. Det var en rigtig hyggelig aften med masser af snak (og rødvin også). Og det endte med, at jeg kom hjem med den reserverede nederdel og fik lagt en bestilling på en kjole og en top.

Det bedste ved Black Swan udsalget er, at de med det samme sætter varerne ned med 40%. Det er altså en besparelse, der kan mærkes. I morgen får min nederdel nok sin debut og så er det ellers bare at glæde sig til de resterende varer kommer hjem.

Det er denne fine, bløde sag, som jeg glæder mig til at hoppe i.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med det fine nye, ser godt ud. Jeg stemmer normalt på dagen. Synes det er meget hyggeligt og så synes jeg i øvrigt at valgaften er en spændende aften, hvor der godt må kræses lidt ☺

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - for os der arbejder, er valgdagen hårdt arbejde kombineret med meget sen fyraften (som regel efter midnat) og tidligt op dagen efter for at fin-tælle. Ville ønske at der blev kræset lidt om os ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...