mandag den 15. juni 2015

Vølve - en anbefaling

Jeg kommer ikke så tit med beauty-anbefalinger her på bloggen. Eller... jeg har gjort det både her og herOg nu kommer der endnu én. Man kan vel sige, at jeg er inde i lidt af en stime. 

Jeg har før omtalt Vølve på bloggen - i dette indlæg - hvor jeg lavede min egen scrub og shampoo. Siden da har jeg været sammen med Thea ved flere lejligheder (dog ofte nogle der har involveret et godt glas rødvin og shopping, men det gør det jo kun så meget bedre). Og jeg har fået større indsigt i al den kemi, som jeg propper i hovedet (og andre steder)

Derfor vil jeg gerne anbefale Vølve og de mange gode produkter. De kan købes lige her. Alle produkter er helt uden brug af skadelig kemi og kunstige farvestoffer. 

Her er et par af mine favoritter: 

Vidundersalven bruger jeg til tørre albuer, fødder og neglebånd. Den er meget drøj. Jeg er dog alligevel i gang med min 3. dåse, for jeg kan simpelthen ikke undvære den - især om vinteren.


Det er først her i foråret, at jeg 'opdagede' Vølve's skintonic. Generelt er jeg lidt doven, når det kommer til hudrens og jeg får bestemt ikke vasket mit ansigt hver aften. Jeg er blevet ret så vild med denne, bla. fordi den renser godt i dybden og stadig er mild. Jeg får taget en masse 'usynligt' snavs af, de dage hvor jeg ikke orker den store rengøring.   


Rosencremen er helt ny. Jeg har faktisk ikke taget den i brug endnu. Planen er dog at bruge den til hænder, albuer og fødder i løbet af sommeren.


Jeg er som sagt lidt doven, når det kommer til hudpleje - eller jeg er i hvert fald vild med de nemme løsninger. Det er denne scrub. Ud over at skrubbe huden forsigtigt (med helt almindeligt sukker) så gør olien i scrubben, at jeg ikke behøver bruge creme efter badet. Total win-win. 

Jeg er en 'blomster-pige', som Thea så sødt siger, så går primært efter de lette, blomsterende/frugt - dufte. Derfor ved jeg også, at jeg kommer til at elske denne. Den står allerede klar til brug i skabet. Faktisk er jeg også blevet ret stor fan af deres shampoo uden duft. Den kan nemlig bruges af hele familien. Og er meget drøj i brug. Jeg har også en læbepomade fra Vølve, som jeg er ret glad for. 

Det er ikke sådan, at jeg udelukkende bruger produkter fra Vølve, men jeg bruger flere og flere. Der er produkter derfra, som ikke lige er mig. Primært pga. duften. Jeg er f.eks. ikke vild med lakridsduft. Men med tanke på miljø og hvor meget kemi, jeg putter i mig selv, så er jeg faktisk glad for at være vild med produkterne fra Vølve.  
Dette indlæg er IKKE lavet i samarbejde med Vølve. Det er ikke noget, jeg er blevet bedt om. Det er helt på eget initiativ. Baseret på mine egne erfaringer med mærket. Jeg har købt alle produkter selv. 

4 kommentarer:

 1. Tak fordi du delte. Min hud er gået helt amok, og kan nærmest ikke bruge mascara uden at klø som en gal, ret deprimerende. Så leder efter gode produkter uden alt muligt tilsat møg. Har du gode erfaringer med hår shampoo som du vil dele? Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - sikke noget møg med din hud :-( Jeg har brugt shampoo fra Vølve - den uden duft, som jeg har linket til i indlægget (nederst i teksten). Den har været god og ellers så går jeg efter shampoo uden silikone, parfume og parabener. Og før den brugte jeg en fra Body Shop. Den er også meget mild. Den finder du her: http://www.thebodyshop.dk/efterarsfavoritter/efterarsfavoritter/rainforest-moisture-shampoo.aspx
   Mht. hud så vil jeg gerne anbefale, at du tager et kig på ansigtsolien fra Vølve. Jeg kender flere der roser den til skyerne. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja det er frustrerende på et højt plan, med en hud der er så irriteret. Har for flere år siden ryddet kraftigt op i hvilken makeup jeg brugte, det var åbenbart en stakket frist. Tak for linket og dine erfaringer, jeg håber de hjælper :-) KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - du må gerne melde tilbage til mig eller Thea, hvis du mærker resultater fra brug af Vølve produkter :-) Du kan evt. skrive dem i anmeldelsen på Vølves hjemmeside, under det enkelte produkt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...