fredag den 22. december 2017

Så har jeg juleferie

Den har været længe ventet - også mine kollegaer har sukket efter ferie hele denne uge. Vi kører os selv en smule for hårdt det sidste stykke tid. Primært fordi vi har en stor ansvarsfølelse for at få tingene klaret inden ferielukningen. 

Anyways, nu er der ferie for os alle, idet der er lukket indtil d. 2. januar. Jeg har en plan om ikke at åbne min arbejdsmail i ferien. Dog har jeg taget en ny bærbar computer med hjem, som jeg skal prøve at få til at virke. Så lidt arbejdsmæssigt bliver det nok til.

Juleferien betyder som sædvanligt en pause fra madpakker, vækkeur og faste sengetider. Det bliver så dejligt...
Og så kan vi få lange aftener med lys i juledekorationen
4 kommentarer:

 1. Ja, det er bare skønt. Rigtig glædelig juleferie til os :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er fantastisk. Glædelig jul til dig og familien. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejligt med juleferie, håber den bliver lige som du ønsker den. God jul til dig og dine, Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - håber og du får en dejlig jul med din familien. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...