søndag den 31. december 2017

Farvel 2017 - året der gik med lidt op og ned

Altså, jeg synes ikke 2017 har været et ubetinget fantastisk år. Det har heller ikke været sådan helt i kulkælderen. Der er sket både gode og dårlige ting. Og nogle fantastisk dejlige ting. Nogle virkelig dumme ting og så den helt almindelige hverdag. 

2017 har været året, hvor jeg har været allermest privat på de (andre) sociale medier. Til gengæld har jeg delt flere private ting her på bloggen og det har jeg egentlig haft det godt med.

Alligevel har jeg, gennem den seneste tid, haft en lyst til at dele mit 2017 på de sociale medier. Jeg kan ikke finde ud af, om det er for at få sagt, at jeg rent faktisk har overlevet 2017. Måske gider jeg bare ikke fortælle de samme historier til alle, hver gang jeg skal møde nogle, der ikke har fået historien om mit år. Indtil videre har jeg ikke haft mod til at begynde på den lange opdatering...

I stedet har jeg gemt et billede med dette lille digt i min Instragram samling - det er så rammende én gang imellem:

Lev dit liv mens du har det.
Lev det i stilhed og storm.
Se, fuglene letter mod vinden.
I modvind tager livet sin form.


Jeg håber, I får et fantastisk nytår - og tak for 2017 herinde. Det har absolut kun være et positivt element. Så tak for alle jeres kommentarer og gode råd, støtte og kærlighed igennem skærmen. Det sætter jeg virkelig stor pris på!


6 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig Birgitte! Du fortjener et helt fantastisk 2018.

  Kram❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - tusind tak - håber I havde et dejligt nytår. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Også rigtig godt nytår fra mig, og tak for 2017! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - i lige måde tak :-) og godt nytår. kH. Birgitte

   Slet
 3. Jeg kan godt lide digtet.. Rigtig godt nytår Birgitte. Tak fordi du var en del af mit 2017 ❤
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbet - godt nytår. Jeg er glad for din lille kommentar. Dejligt at du ikke har sluppet blog-verdenen helt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...