fredag den 20. december 2013

Juleferie!!!

Så er det i dag! Juleferien begynder. Jeg har plaget mine kollegaer hele ugen med nedtælling. Først i dage og så i arbejdstimer. Jeg glæder mig. Især til at vækkeuret ikke ringer kl. 05.43 hver morgen og til at ham her kommer på besøg.

Jeg er klar over, at jeg er heldig mht. ferie. Mange andre skal på arbejde helt til juleaften - ja i den lokale Brugs er der endda åbent d. 24/12 indtil kl. 14!

Dette er mit første arbejde, hvor jeg har haft julefri og jeg nyder det hvert år. Husker med gru de arme studieår, hvor hele ferien gik med at læse til eksamen og lave opgaver. Og årene hvor jeg skulle op og på arbejde igen d. 27/12. Puh, det kunne nogle gange være hårdt.

Ønsker alle en god juleferie (om den så er kort eller lang) - og en rigtig glædelig jul.



 

Ingen jul uden Wham og Last Christmas...
Tjek lige deres hår!

1 kommentar:

  1. Rigtig god juleferie herfra...

    Håber det bliver en skøn een af slagsen...

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...