tirsdag den 19. december 2017

Rygsække til børn

//REKLAME//
... eller - jeg er meget i tvivl, om dette indlæg skulle markeres med reklame. Sagen er, at jeg uopfordret har spurgt min veninde, om hun ville have lidt gratis reklame her på bloggen til hendes nystartede virksomhed. Jeg har selv skrevet teksten. Jeg får heller ikke penge, tasker eller anden betaling for indlægget (jo, måske hun giver en kop kaffe en dag, men det gjorde hun nok alligevel). Så altså - dette indlæg er en reklame for fantastiske børnerygsække, som hun er forhandler af, men det er kommet i stand på ovenstående betingelser.
Nu til det, som indlægget drejer sig om:

Børnerygsække! Ih, hvor har jeg mange gange været irriteret over upraktiske, dyre og ikke særlig børnevenlige rygsække. Faktisk droppede jeg at købe børnetasker i en almindelig butik og endte med at købe mine egne børns tasker i en friluftsbutik.

Disse rygsække er lækre og virkelig ergonomisk gode. Jeg har haft dem mellem hænderne i sidste måned og de er skønne. Vandafvisende, lavet af genbrugsmaterialer og med spænder og remme, som de små unger selv kan lukke og åbne.

Der er forskellige størrelser, alt afhængig om dit barn skal have en vuggestuetaske, børnehavestørrelse eller bare en lille taske til de ting, I tager med, når I går ud. 
Jeg synes disse rygsække er en god gaveidé. Netop fordi barnet stadig vil synes, det lugter lidt af legetøj, trods den meget praktiske gave.

Rygsækkene og de søde tasker kan ses og købes her4 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Dorte - ja, og så meget finere i virkeligheden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ej, det er da alt for sent, at du poster det her indlæg! Nu har jeg jo købt julegave til yngsten. Men de er da bare super søde og fine, og jeg vil skynde mig at skrive dem på hans ønskeseddel til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. @GG - åh ved jeg, men altså - livet og arbejde og eksamensopgave. Men nu ved du det - og spred gerne din begejstring til andre ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...