fredag den 1. december 2017

Jeg har jubilæum på jobbet i dag

Måske kan I huske dette indlæg fra sidste år. Og i dag runder jeg så 9 år som ansat på kommunen. 

Jeg er glad for mit job. Jeg har udviklet mig meget siden jeg begyndte - og samtidig har min organisation også udviklet sig. Nogle gange til det gode, andre til det knap så fede. 

I bund og grund så er jeg glad for at skulle på arbejde, når jeg vågner om morgenen. Det handler det meget om for mig. Jeg trives bedst med arbejdsglæde. Så det håber jeg på at have de næste mange år.


6 kommentarer:

 1. Kæmpe tillykke med jubilæet - det er alligevel nogle år! Og fedt med arbejdsglæden :) god weekend, kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - tusind tak. Ja lige pludselig så er de år gået. Jeg er lige overrasket hvert år ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ej hvor skægt. Lige præcis den 1.december 2008 begyndte jeg også på min nuværende arbejdsplads og jeg er stadig i samme afdeling. Dog i en markant anden stilling end den gang. Og det er vel også en af grundene til man bliver hængende; at der sker en udvikling og der er plads den enkeltes udvikling.

  Tillykke med "jubilæet"

  SvarSlet
  Svar
  1. @MyRic - ja det er da pudsigt :-) men jeg er helt enig. Sålænge der er udvikling i ens job, som man gerne vil have, så bliver man hængende. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Tillykke med jubilæet 👍🏻Dejligt med et arbejde man er glad for, dét er en god ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tusind tak, det er nemlig guld værd med et godt arbejde. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...