mandag den 25. december 2017

Julefred med de kæreste

Jeg håber, I alle havde en dejlig juleaften med jeres kære. Så med ønsket om en glædelig jul, så er her sidste uges indlæg fra Lokalavisen. Det er online her - eller læs med nedenfor...
»... selv en fjende kan blive en ven i denne tid, hvor man ser verden som et barn igen. Det er det, der er med december, der får mig til at tro på, at der kan være håb selv for mennesker, når vi gør alt for dem vi elsker«.

Sådan lyder noget af verset fra én af de julesange, som har strømmet ud af radioen hele december måned (lige denne sang er med Rasmus Seebach). Den får mig altid til at blive varm om hjertet og lidt sentimental. For julen er jo noget specielt. Som jeg skrev i mit sidste indlæg her i avisen, så er jeg gået hen og blevet særlig glad for julen i år.

Lige om lidt så er det jo kulminationen på denne december. Juleaften er nær. Det er en stor nedtælling, når man har børn og den glæde smitter jo. Selv om december kan være stressende, med alt det vi skal nå af indkøb, gaver, julestuer, konfekt og småkagebagning, så er det alligevel én af de hyggeligste måneder på året. Der er levende lys og hygge overalt. Pebernødder i flæng og juleudstillinger. Dejlig mad og glæde.

Det har været et spændende år på Vestegnen. Der er sket rigtig mange ting og der har været rigtig mange nye muligheder for oplevelser. Kulturnætterne i byerne rundt omkring er kommet for at blive. Vi har fejret demokratiet og valgt de politikere, der skal styre vores område de næste fire år.

Der er også fokus på at ændre det offentlige billede af Vestegnen og på at gøre det attraktivt at bo og arbejde her. Heldigvis oplever vi mange, der viser interesse i vores område. Det bliver spændende at følge, hvordan Vestegnen udvikler sig i den kommende tid.

Det er som om, at kombinationen af hverdag og udvikling passer godt til Vestegnen. For mange ting er som de altid har været, mens andre ting er i rivende udvikling. Så som i verset fra sangen øverst, så har jeg håb for os på Vestegnen. Der er gode toner på vej for os. For vi holder af hinanden og vores område. Det er ret så sikkert, som at det også bliver jul igen i år. 

Jeg håber, at milde toner vil sænke sig over dig, din familie og hele Vestegnen. Og at vi vil bringe julestemningen med os helt ind i det nye år. Jeg ønsker alle på Vestegnen en rigtig glædelig jul og et festligt nytår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...