fredag den 15. december 2017

Luciaboller og Bailey konfekt

Jeg var ikke på arbejde onsdag. Det var sidste skoledag. I går er der kun én uge til min opgave skal afleveres og jeg er ikke særlig motiveret for at skrive den færdig. 

Til gengæld er jeg rigeligt motiveret til overspringshandlinger. Hvilket giver sig til udtryk i, at jeg går i køkkenet for at stresse af
Onsdag fik jeg bagt Luciaboller - i lighed med andre år (her og her). 

Mandag fik jeg lavet årets første konfekt - Bailey marcipankugler. De er super nemme. Det er blot at ælte marcipan med Bailey. Smage til så det passer éns egen smag. Overtrække med mørk chokolade og drys med noget pynt. Virkelig nemt og enkelt, men smagfuldt. 

I dag begynder weekenden - og der er en Star Wars film, mere konfekt og den der opgave på programmet. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...