onsdag den 6. december 2017

Julemusik

Jeg har kørt en del bil i denne uge. Faktisk også i weekenden. Mere end jeg plejer. Så jeg føler snart, at sædet er indrettet efter min numse. Eller omvendt?!!

Nå, men mens jeg kører, så hører jeg i øjeblikket julemusik. Jeg har fundet en lang playliste med alle mulige og umulige numre. 

Jeg har helt klart nogle favoritter, nu jeg har hørt næsten alle numre på listen (der var totalt over 9 timers musik, men nogle sprang jeg altså over). Der er dog ingen overraskelser, for det er stadig de samme julesange, som jeg skruer (meget) højt op på.

Min yngste er meget selektiv og han kan absolut ikke lide min nr. 1. På den anden side, så kan han heller ikke lide 'Det' jul, det' cool'. Der må være gået noget galt i opdragelsen...

Håber I hører jeres julefavoritter hele december.4 kommentarer:

 1. Åhh, jeg hører også julemusik non stop. Er faktisk blevet ret vild med Anne Linnets 'mon det bliver hvid jul i år'... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg er begyndt at varme op til Anne Linnet... Har ellers ikke været fan. Det må være alderen, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg ved ikke lige med din yngste; jeg synes jo, at 'Det'jul, det'cool' er ret fantastisk, men jeg kan som ham bare ikke klare 'Last Christmas' - såeh... Og så kan jeg godt lide den nye Springsteen-version af 'Santa is coming to town'. Den er lidt hyggelig, synes jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, Springsteen kan jeg også godt lide. Og bare rolig, du er ikke den eneste jeg kender, som er træt af Last Christmas... Men det er jeg ikke ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...