lørdag den 16. december 2017

Når man er en sur blogger

Den sidste måned har jeg været en ret sur blogger. En slags politibetjent. Regelrytter. Emsig. Og det er måske ikke særlig klædeligt. Ikke desto mindre så ligger det mig en del på sinde, at bloggere overholder gældende lovgivning.

Jeg taler ikke om bloggere, som nogle gange glemmer at skrive reklame på deres indlæg og Instagram billeder. Jeg mener heller ikke dem, der ikke er bekendt med reglerne og retter tingene, når de bliver opmærksomme på deres fejl. 

Nej, jeg taler om de bloggere, der helt ignorerer gode kommentarer eller spørgsmål om indlægget er reklame. Vi læsere kan måske godt regne ud, at det er reklame, men helt ærligt, så er det jo dumt at bryde loven. 

De nye regler kom i sommeren i år. Læs evt. dette indlæg eller denne forklaring. Husk at reglerne gælder både på bloggen og på Instagram.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...