mandag den 4. december 2017

SMS korrespondance

I går tikkede denne SMS ind fra min kusine


Årsagen var, at jeg havde “brokket” mig over, at familiens veninde havde en kop med navn på, og jeg så ikke havde nogen. 

Det blev der rettet op på i går. Dog ikke Birthe koppen, men en kop med mit rigtige navn på. 

Der er ikke noget at sige til, at jeg holder meget af min fine familie.


6 kommentarer:

 1. Det er faktisk meget, meget vigtigt med sådan en kop! Det er så vigtigt, at min mor faktisk har fået lavet særbestillinger hos en keramiker fordi to af mine tre poder hedder noget, som man ikke lige kan finde i masseproduktion. Tillykke med din kop - og med din familie! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg ved, at mit navn heller ikke findes alle steder. Det samme med min ældste søn. Men i Tivoli har de et godt udvalg ;-) fantastisk med din mor og kopperne. Man må gå all in som mormor, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. @Susanne - ja, hun er sjov ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Haha, og så faldt du lige i og troede, at du fik en Birthe-kop? ;-)

  Tillykke med din helt egen Birgitte-kop :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - argh, havde nok luret at det blev en kop med mit rigtige navn... hun sendte det lige bagefter ;-) og tak, mangler stadig at indvie den. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...