torsdag den 21. december 2017

Studie- og juleferie

Eksamensopgaven er afleveret og jeg har sidste arbejdsdag i morgen. Jeg holder lang juleferie fra arbejdet. Jeg skal nyde at lave ingenting, nu studiet også er slut for dette semester.

Jeg begynder studie igen allerede i midten af januar. Dvs. at min studiepause ikke er så lang som andre år. Så det er om at nyde denne julepause.

Det nye fag har undervisning alle uger, så det bliver et presset forløb indtil midten af marts. Derefter har jeg så ikke studie før efter sommerferien. Det betyder, at foråret bliver uden studie. Jeg glæder mig allerede til det forår. Jeg har allerede store drømme om motion og læsning af bøger. 

Indtil da skal jeg holde fokus på den forestående ferie og på at komme ned i gear. Jeg har været lidt for hængt op og trænger virkelig til at slappe af. Så dagene skal nydes uden for mange praktiske opgaver. Jeg har noget konfekt, jeg gerne vil lave. Et par bøger, jeg gerne vil læse. Og noget salat til juleaften jeg skal have kigget på. Der er selvfølgelig også vasketøj. Og indkøb inden hele landet lukker ned til jul. Det er jo lige om lidt...
2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...