søndag den 10. december 2017

Juleboller - jeg er fan!

Jeg elsker alle slags boller fyldt med rosiner, sukat, pomeransskal, coctailbær, appelsinskal osv. Det som de fleste mennesker rynker på næsen af. Jo mere fyld, jo bedre. Jeg burde egentlig nok have været englænder. Jeg elsker også Christmas cake. 

Jeg er helt klart fan af gær-dejs versionen af julebollen. Men... hvis det er udsolgt, så kan der sagtens ryge en wienerbrøds version ned.
Denne weekend købte jeg en pose juleboller i Føtex og de smager godt. Jeg ved, at den lokale bager også laver dem, men de er vist uden sukat. Jeg tror dog, at jeg vil lave dem selv på et tidspunkt. Det er altid mest lækkert med hjemmebag.


4 kommentarer:

 1. Jeg er også fan af de klassiske juleboller, har dog årets første til gode endnu, det må der gøres noget ved i næste weekend :) kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - ja, det er nu, de skal nydes ;-) inden julen er væk. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Årh ja, juleboller er da bare det bedste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - de burde sælges hele året rundt ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...