mandag den 15. december 2014

Jamen, er det allerede?

Mandag?!! 

Jeg har virkelig forsømt bloggen i et forsøg på at nå lidt i mål med julegaver, juleaktiviteter og en lovet bio-tur med familien. Jeg tænker dog, at vi alle på et eller andet niveau har travlt med juleforberedelserne (ved I godt, at der kun er 9 dage tilbage til juleaften - som min ældste søn så pænt påpegede i morges)

Jeg har i hvert fald ikke helt styr på alle detaljerne og selv om mine unger ikke skal holde jul hos mig, så skal der stadig være noget mad i huset i lukkedagene og alle gaver skal være indkøbt.
Lørdagens produktion af havregrynskugler med marcipan


Lige om lidt så lukker de fleste webshops for garanti for at din bestilling kan leveres inden jul. Og jeg må indrømme, at selv om jeg fik en god start på gave-ræset, så er jeg nu ved at gå en smule i panik. Det er noget med gave til den yngste, som jeg ikke rigtig ved, hvad skal have (og nogle bøger og en udsolgt Minecraft hakke!)

Det går, som det går, og ud over juleriet, så er der også nogle fødselsdage, planlægning af 40-års fest, nytår, deadlines hos avisen og generel koordinering af aftaler for resten af december og januar. 
Luciaboller på Lucia-dagen


Bare det snart var jul!

2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...