torsdag den 30. november 2017

Julemåned - december er her!

Ja, altså i morgen... I december har vi en del fødselsdage i familien. Det er med til at presse programmet en del. Jeg har også en eksamensopgave, der skal skrives færdig. Plus en masse forventninger til, hvad jeg skal nå i denne travle julemåned. 

Her er nogle af de ønsker, jeg har for december. Det betyder, at det ikke er sikkert, de kommer til at ske. Og hvis ikke, så er det ok (bortset fra julegaverne. De skal jo købes. Jeg håber, det kan ske uden for meget stress og jag).
 • En tur i Tivoli
 • Lave konfekt
 • Gå i biografen og se Star Wars
 • Slappe af
 • Købe julegaver
Her er til gengæld listen over de ting, der er på programmet i december:
 • Pynte op til jul med ungerne
 • Julefrokost med arbejdet
 • Eksamensopgave
 • Juleferie
 • Familiefødselsdage
 • Shopping efter en speciel kjole
Der er sikkert en hel masse mere, som jeg ikke lige husker nu. Jeg prøver at slappe lidt af med aftaler i december. Indtil videre går det ikke så godt. Hele weekenden er nemlig booket op med stramt program. Jeg håber på julestemning hurtigst muligt.
På jobbet har ivrige kollegaer allerede pyntet op4 kommentarer:

 1. Nogle af dine programpunkter, både måske'rne og de sikre, er også på min december-liste. Blandt regner jeg også med at skulle se Star Wars i juledagene :-) Slappe af inden jul virker dog lidt som at tro på julemanden. Men det er jo december, så hvorfor ikke? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det kan lade sig gøre, men det bliver nok ikke afslapning denne weekend ;-) jeg glæder mig sådan til Star Wars. Jeg er kæmpe fan. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder nu meget hyggeligt med dine juleplaner. Her er julemenageriet i fuld gang. Jackpot 1. december med både indflytning af husnisse og besøg af tandfeen og så nogle ellevilde unger :-). God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - så hyggeligt med jeres nisse. Tror hende den store stadig på det? Håber I får en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...