lørdag den 1. juli 2017

Bog nr. 13 - en feriebog om familie


Her i ferieugen har jeg fået læst bog nr. 13. Det er den første bog jeg læser af Katrine Marie Guldager. Jeg er knap så imponeret, som alle stjernerne på forsiden af bogen angiver. 

Jeg kunne ikke rigtig få bogens karakterer ind under huden. Hendes skrivestil var heller ikke min favorit. Den er ikke dårlig. Den er heller ikke fantastisk. Handlingen sprang frem og tilbage i samme kapitler og det var nogle gange lidt forvirrende. 

Anbefaling? Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tror ikke, jeg kommer til at læse mere af hendes forfatterskab. Til gengæld var den heller ikke en dårlig bog. Måske vil I læsere synes om den... Det er i hvert fald svært for mig at afgøre.


4 kommentarer:

 1. Den kommer ikke på min liste, så!
  Læser pt 'Et lille liv', og omfanget taget i betragtning, så kommer der nok til at gå lidt tid inden jeg skal læse noget nyt.
  Fortsat skøn sommer, Birgitte!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, Et lille Liv er en lang bog. Til tider måtte jeg skimme, for den var lidt langtrukken. Til gengæld er den fantastisk når man er færdig. God sommer tilbage :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Den var fantastisk - @maude. Den må på din liste 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - har du læst hendes Køge-krønike? Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...