mandag den 28. december 2015

Julestatus

Glædelig bag-jul til jer. 

Det føles som lidt af en overvindelse, at skulle åbne computeren og forholde sig til alle mails mv. 

På den anden side, så er det mandag i dag og hverdagen nærmer sig... Sådan da. Jeg har en uge tilbage af ferien - og allerede nu trækker jeg gerne klicheen 'hvor blev tiden af' op af hatten. 

Jeg forstår ikke rigtig, at jeg allerede har holdt 4 (og ½) dages ferie. Selvfølgelig gik tiden med at blive rask ovenpå forkølelsen, have en dejlig juleaften og dagen efter en hyggelig morgen formiddag i selskab med min bror og svigerinde, som helt uplanlagt gik med mig hjem og sov her efter juleaften. Mens deres unger og min yngste blev hos mine forældre. 

2. juledag holdt vi en meget rolig og 'helt nede på jorden' julefrokost, med mine forældre som gæster. Fik noget god mad og et par snaps.

Ellers har vi bare slappet af... dvs. der har selvfølgelig været madlavning, tøjvask og afpyntning af hjemmet inde over de fleste dage. 

I morgen skal vi til 50-års fødselsdag i familien og så skal der planlægges lidt på nytåret. Bloggen bliver fortsat lidt ustabil mht. indlægs-frekvens. Håber I alle har haft nogle gode juledage. 

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn, skøn jul!! Ja, dét der med tiden, det kommer altid bag på én, hvor stærkt den egentlig går. Og tøjvask kan aldrig undervurderet for meget i forhold til tidsrøveri!.... Fortsat rigtig god ferie, vi skal også først igang næste mandag 😜.
  Kærligst, Mor-monsteret fra Skøre liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - jamen, det er helt uvirkeligt, at ferien allerede er over halvt overstået. Håber I også nyder dagene. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt :-) Men afpyntning - allerede?! Her får alt (pånær den hvide dug og bordpynten) lov at være fremme til efter nytårsaften. Til den tid ryger træet ud, mens der kan gå lang tid med at få sendt alle nisser tilbage i kasserne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, jeg pyntede op allerede før 1. søndag i Advent, så den 27 var det tid til at få lidt plads igen :-) min bror og svigerinde har også altid deres stående til engang ind i januar, men her er pladsen ikke så stor, så... kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder som en dejlig jul. Har også ferie frem til d. 4.kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - vi er heldige :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Sikke et flot og dejligt armbånd. Fulgte linket og synes nu endda endnu bedre om det.
  Lyder som nogle rigtig hyggelige juledage - og godt forkølelsen ikke har drillet så meget. Fortsat rigtig god ferie. Må den være fuld af en masse ingenting.
  ps. her blev julepynten pakket væk 2. juledag ;o) nu pynter træet fint på terrassen - og det får det nok lov til lææææænge endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg er også rigtig glad for det. Det sidste pynt er pakket væk i dag (eller, det ligger i et hjørne og venter på et lift ned i kælderen)... når det nok, måske i morgen ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...