tirsdag den 1. november 2016

Den 1.

I et af mine tidligere job var den første i hver måned en travl dag. Jeg arbejdede nemlig i en økonomiafdeling og alene betalingen af kreditorer (leverandører) kunne nogle måneder tage en hel formiddag. Alle skulle bare have deres penge omkring den første. 

Nu er den første dag i måneden ikke speciel mere. Der er ikke meget forskel fra andre dage i måneden mht. mine arbejdsopgaver. Dog har vi ramt november i dag og jeg pønser lidt på, hvordan måneden ikke skal være lang, mørk og trist.

Jeg begynder lige i dag med en tur til tandlægen. Det er bestemt ikke trist, men ikke noget jeg glæder mig til (undskyld tandlæge - det er ikke dig, det er mig). Jeg har nok ikke huller. Jeg er typen, der aldrig har haft et hul. Dog får jeg nok en påtale omkring tandtråd - og så skal jeg have fjernet det tykke lag tandsten, som jeg danner med lynets hast. Her snakker vi fjernelse med ultralyd og den der 'kratter' bagefter. 

Ellers kan jeg se frem til en november med en tur til Odense. Jeg skal besøge min bror og svigerinde (og nevøen og niecen) og holde Mortens Aften med dem og noget yderligere familie. Senere på måneden skal jeg indløse mit allersidste gavekort, fra da jeg blev 40. Har booket en tid til noget powernap. En eller anden form for trykbehandling, hvor en afspændingspædagog skal løsne lidt op for mine skavanker, såsom indre uro, søvnbesvær osv. Det bliver meget spændende. Jeg glæder mig meget til begge aftaler.

Jeg tror, der sker en masse andre ting i november, og jeg vil også prøve at gøre måneden god og knap så lang. Der skal være tid til at sidde i et hjørne og læse min (meget tykke) bog færdig. Der er jule-banko i HK-klubben og nogle veninde-aftaler i kalenderen også. Ud over skole-hjem samtaler og en hidsig hverdag... Jo jo, november skal nok vise sig fra både den gode og den hektiske side.


19 kommentarer:

 1. Åhh, skole-/hjemsamtalerne har vi også.... Ligger de per default i november? Ellers er jeg fan af denne her måned: Masser af levende lys og hygge er kodeordet! Jeg er lejlighedsvist overskudsagtig i dag, så ja-hatten er støvet af, kan du nok høre :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt, skøreliv.dk
   November er nemlig lig med levende lys og hygge - og nåja 2 stk. banditfødselsdage :-)

   Slet
  2. Ej I to altså, total overskudsagtige er I jo ;-) nå men jeg må i gang med de levende lys. Huskede at tænde et par fyrfads i går. Yeah. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Den der lidt for deltajerede beskrivelse af tandlægebesøget ramte min kvalmetærskel. Men jeg har også noget tand-fobi, som er virkelig mærkeligt. Synes tænder er ulækre. Bum. Og gør alt for at undgå at kigge på folks mund-udstyr. Tror du det er noget jeg skal tale med nogen om?!? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det er jeg ked af. Jeg er sådan én der godt kan svælge lidt for meget i detaljer, også når det kommer til tandlægebesøg, operationer og fødsler. So sorry... og nej, det da helt normalt med en fobi eller to ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Jep, de ligger garanteret per default i november de skole/hjemsamtaler, vi skal også af sted i løbet af måneden. Jeg tænker også at det er vigtig at selv gå ind og lave noget aktivt for at klare sig igennem denne lidt triste måned. Stearinlys er et godt bud og oplagt hygge...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg har begge to samme uge, hvilket gør det liiiidt presset. Håber på en masse solskinsdage og meget lidt regn. så går det nok, det hele ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg har også været til tandlæge i dag, inden jeg drak kaffe og surfede på nettet mens en kvalificeret person puttede vintersko på bilen:o) Solen har skinnet i dag og vi har fået planen over skole/hjemsamtalerne den 14 november:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg drak ikke kaffe efter tandlægen, kan jeg afsløre. Fik så ondt i hovedet af at spænde hele kroppen i den halve time det tog. Suk... Havde du også nul huller? Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jep, nul huller:) men fik ingen klistermærker som ungerne gør.

   Slet
  3. Det fik jeg heller ikke ;-) kun regningen, hahaha.

   Slet
 5. Lyder spændende med behandlingen, håber det kan hjælpe.
  Håber du får en dejlig november.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, jeg er med på, at der nok ikke sker et mirakel, men håber det bliver godt. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Lyder meget som mine tandlæge behandlinger.

  Tror lige pt november med to eftermiddage med sol gør min frygt for grå november til skamme. Jeg nyder det! Meget :) Måske november blir god alligevel? Jeg tror jeg har nogetatarbejde med liiige der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Sandra - sol gør i hvert fald godt. Så indtil videre har vi ikke noget at klage over ;-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Jeg har det lige omvendt - november går alt for hurtig, og jeg når aldrig at blive klar til december, før vi er halvvejs inde i december-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg kommer sikkert også til at være noget bagud mht. at være klar til december. Men det tager jeg ikke så tungt. Sådan er det hvert år ;-) kh. Birgitte

   Slet
 8. Spændende med den der afspændingsting. Glæder mig til at høre mere. Elsker iøvrigt and og har også noteret mig, at vi skal huske at købe and ind til næste uge. KRam D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget spændt selv Dorte. Om det overhoved giver noget :-) jeg er heldig for skal have andebryst torsdag og den store hele and (og flæskesteg) fredag. Win-win. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...