torsdag den 3. november 2016

Torsdag med snert af vinter

I dag er torsdag (serviceinfo, hvis du ikke har styr på dagene). Det er min lange arbejdsdag OG jeg skal afsted til 1-times træning lige om lidt. 

Dagen har budt på årets første rimfrost, sol og blå himmel (lige indtil jeg havde fri og det var blevet mørkt). 

Jeg har kæmpet det meste af dagen med en artikel til vores personaleblad, som jeg bare ikke kan få til at hænge sammen. Det er så træls, når jeg ikke kan få skrevet den gode historie og få formidlet budskabet. Deadline er i morgen og det irriterer mig sådan, at være ude i sidste øjeblik.

Som I kan læse, så er dette indlæg heller ikke det bedste - og ikke et af kladderne. Til gengæld er det med billede! God torsdag aften...

10 kommentarer:

 1. Ja, så kom den første rimfrost - meget smukt i kombination med den blå himmel. Jeg sad desværre indenfor hele dagen men nød det smukke vejr igennem vinduet. Nu er det weekend lige om lidt men det ser desværre ikke ud til, vejret bliver lige så flot de kommende dage. Tænker det bliver mest indendørshygge for mit vedkommende. Ønsker dig en rigtig god weekend, når du kommer dertil. Kh Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin, jeg sad også indenfor, men flot var det ;-) ja der må indendørs hygge til her i regnvejret. Og god weekend til dig og dine. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det var så fedt at stå op torsdag morgen, og rulle fra og se rimfrosten. Det gør det hele så eventyr agtigt.
  Håber du fik skrevet det du skulle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt specielt med den første frost Rikke - og ja, i morges faldt det hele på plads. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Fik først læst det i dag og nu er det jo fredag:o) Så go' fredag:)

  SvarSlet
 4. Håber du fik styr på to-do listen og har haft en forrygende weekend. KRam D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg nåede det hele (næsten) inden weekenden. Kram B

   Slet
 5. håber du nåede i mål med historien til personalebladet - er helt sikkert på du fandt lige den rette vinkel.
  kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg nåede det fredag, skulle åbenbart bare gå hjem og sove på det ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...