tirsdag den 22. november 2016

Tæt på jul

Vi nærmer os med hastige skridt d. 1. december. Min bankkonto glæder sig. Jeg er knap så begejstret, for jeg er vist en smule bagud med gaver. Jeg har både fødselsdage og advent og julegaver, der skal ordnes. 

Samtidig får jeg ny kollega d. 1. december. Jeg glæder mig og gruer samtidig lidt for det. For det bliver godt, at nogle arbejdsopgaver kan deles og jeg kan blive aflastet. Til gengæld ved jeg fra erfaring, at en ny kollega trækker mange ressourcer ud af det daglige. Det er jo ikke den nye kollegas skyld, at der skal være oplæring mv., men det bliver nok en hård december måned. 


12 kommentarer:

 1. Åh, det lyder ikke rart! Håber på overskud alligevel både hvad angår økonomi og ny medarbejder!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg håber det bedste ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jamen håber det hele går:)

  SvarSlet
 3. Det bliver rigtig godt, Birgitte. Det er jeg sikker på. Kram herfra og pas nu på dig selv, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak søde, jeg håber også det bliver godt :-) kram

   Slet
 4. Det blir helt sikkert både en aflastning og godt selskab 😊😊
  Kh M

  SvarSlet
  Svar
  1. @Marie - ja, jeg tror også på det ;-) for det meste... kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg glæder mig også så meget til d 1, både mht til penge på kontoen, og en ny kollega.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - vi er i samme båd ;-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Håber ikke det bliver for hårdt, og december også bringer julehygge til dig og dine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak og jeg håber også :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...