lørdag den 5. november 2016

Digital dannelse?

Hvis du sidder og keder dig her på en lørdag formiddag, så smut lige forbi her - og læs et ganske interessant indspark til emnet digital dannelse. 

Det er et emne, der virkelig interesserer mig - ikke kun fordi jeg arbejder med kommunikation, men også fordi jeg har en søn, der er 15 år og storforbruger af de sociale medier. Der er nogle virkelig interessante vinkler på tingene i indlægget. 

Og bag bloggen står Eva, som jeg har kendt siden de gode gamle Urbanblog dage. Hun er en ret så intelligent kvinde. Bloggen (og hendes andre indlæg) finder du her.


8 kommentarer:

 1. Vi plejer at kalde det "teknologisk dannelse" når vi arbejder med det på mit job, men mon ikke der dækker det samme. Vildt med alt det teknologi vi er blevet udstyret med de sidste 20 år og uden der rette "sikkerhedsudstyr" skal der jo gå galt. Meget spændende emne.
  Hvad mon de om 100 år vil tænke når de kigger tilbage på vores tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. @MyRic - det er også et godt navn, synes jeg. Og ja, super interessant, hvordan fremtiden vil være... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja, det ville være rart hvis folk kunne lære lidt dannelse på bag skærmen men også i det hele taget. Alt for tit høre jeg F-ordet m.m. både på tv og hos købmanden. Unødvendigt. Heldigvis bliver vores børn undervist i opførsel på nettet i skolen. Ja, og vi snakker selvfølgelig også med dem:) Go' søndag:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - du ved, at vi deler samme holdning, især omkring sproget i det offentlige rum - og jeg taler også tit med mine unger om det og de kører det også i skolen, som hos jer. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Tak for tippet - må lige ind og læse ved lejlighed. KRam D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, når der er styr på byggeriet, så kan du lige nå det ;-) kram B

   Slet
 4. Jeg er fuldstændig enig, det er godt skrevet. Virkelig et emne der kan siges meget om. Tak for linket.
  Kærlig hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Rikke - ja, der er lidt at tænke over. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...