mandag den 21. november 2016

4 år på Instagram

Forrige uge fik jeg fra min Time-hop App besked om, at det var 4 år siden, jeg havde postet mit første billede på Instagram. 

Siden da er mediet nærmest eksploderet og har rigtig mange brugere. Mit engagement er også blevet meget større derinde og jeg bruger det mere end Facebook i dag.

Dog er jeg begyndt at drosle lidt ned på, hvor mange billeder jeg sætter på min profil. Nogle gange tænker jeg, om der egentlig er en grænse for, hvor mange billeder man kan få lov til at poste.

Hvis man vil se nogle lidt andre billeder end dem her på bloggen (og nogle gange de samme), så følg gerne med hos mig - @birgitte_b
Efterårsbillede fra Tivoli - kun på bloggen.

25 kommentarer:

 1. Tillykke med jubilæet! Jeg er desværre ikke bruger derinde, så jeg ved slet ikke hvad jeg går glip af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske 2017 skal være året for din instadebut. Der er virkelig et hyggeligt medie. Kram D

   Slet
  2. Ja, du skal da på instagram, Maude!
   *chanter GRUP-PE-PRES, GRUP-PE-PRES*

   Slet
  3. enig med Dorte. Du må på instagram:)

   Slet
  4. - og gravidgravad.... Gruppepres!!!!

   Slet
  5. Kære Skøreliv - vi kan vist konstatere, at vi er flere der gerne ser dig på IG - hahahaha... *slet ingen pres
   Kh. Birgitte

   Slet
  6. Du vil jo gerne være med i hulen, ik' Mulle? :D

   Slet
  7. Jeg er helt imun for gruppepres. HELT imun..... Men meget rørt ;-)
   Altså, prøv lige at se hvor få billeder der er på min blog. Jeg har INTET at bidrage med.
   Undskyld afstikker, Birgitte!
   Og tillykke igen med de fire år!

   Slet
  8. Hahahaha @GG du giver ikke så let op ;-)
   ... men altså @Skøreliv - selvfølgelig har du nogle ting i hverdagen, du lige kan smide et foto af. F.eks. din søns fine sommerfugl ;-)

   Slet
  9. Det gik vist lidt stærkt i ovenstående der skulle selvfølgelig stå 'immun' med TO m'er, og 'overfor'... Tsk, tsk, hvad skal det dog ikke ende med....
   Pssst: Er stadig ikke på Instagram!

   Slet
  10. @Skøreliv - tænk lidt over det og klik evt. på linket i indlæg. Tror du kan se mine billeder mv. der. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Tillykke med de 4 år :-) Bruger også Instagram, er ikke så flittig til at lægge billeder op, det er lidt op og ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes du er ok god Christina. Jeg er selv meget svingende ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Tillykke med jubilæet 😊 Jeg synes det er smadder hyggeligt at følge med 😊

  SvarSlet
 4. Tillykke med 4-års-dagen! Jeg kan også rigtig godt lide Instragram men bruger det på en helt anden måde end Facebook (mit brugernavn på Instragram er malinb73) Jeg lægger billeder ud af naturen og følger heller ikke nogen jeg kender, men kun andre som tager billeder af dyr og natur. Ved ikke helt hvorfor, sådan er det bare blevet. Har heller ikke lyst at følge familie og venner, dem får jeg 'nok' af på Facebook. Alle de sociale medier... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Malin, der er nok at tage af mht. sociale medier. Jeg har dog hverken Twitter eller SnapChat... Men nu følger jeg dig på IG :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg er blevet enormt dårlig til at tjekke min timehop app, men tror jeg har været på insta i cirka 2 år. Kom ihvertfald først på et godt stykke tid efter blogstart. Synes det er så hyggeligt at følge med derinde og i perioder er det lettere lige at skrive lidt løst og fast derinde. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er enig Dorte - det er nogle gange et lettere og mere uforpligtende medie. Har du kun blogprofil på IG, eller har du to profiler? Kh. Birgitte

   Slet
 6. Jeg aner ikke, hvor længe jeg har været på instagram, men det er ved at være et godt stykke tid. Jeg bruger det også langt mere end facebook, og efterhånden bruger jeg det også på en helt anden måde. Facebook er i langt højere grad blevet et arbejdsredskab for mig (når man arbejder med frivillige er det en god måde at kommunikere på), hvor instagram er mit private frirum, hvor jeg er ret påpasselig med, hvem der får adgang til at se min profil.
  Mit eneste problem med IG er dog, at jeg ikke kan "unfriende" som man kan på facebook. Altså, har jeg én gang givet tilladelse til, at et menneske kan følge mig, kan jeg ikke trække den tilladelse tilbage uden at være nødt til at blokere folk. Det synes jeg er lidt skørt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg ikke privat profil, men tænker at det må kunne lade sig gøre? Altså, jeg er ikke så meget inde i teknikken på IG, er knap nok begyndt at bruge de der små historier foroven ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 7. Jeg ved ikke hvor længe jeg har været på instagram men jeg elsker instagram.

  SvarSlet
 8. Tillykke med de 4 år på instagram. syntes også der er hyggeligt.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...