mandag den 28. november 2016

Jule-intro i november

Først vil jeg lige skrive: alt er okDet er det virkelig... Det var ikke meningen, at jeg skulle lave en så dramatisk 'cliff-hanger' på bloggen. Det var en begivenhed i nærmeste familie, som jeg nok skal give forklaring på senere. Tak for jeres omtanke og kommentarer.

Nå men ellers har denne weekend stået i julens tegn. Trods det først er 1. december på torsdag. Jeg følger lige op på weekendens begivenheder sådan drypvis, men dette første indlæg handler om lørdag. 

Kæresten og jeg skulle mødes med min bror og svigerinde og spise på O's American. Og det kan jeg godt anbefale - især at man har bestilt bord. Og man skal ikke have noget imod at sidde tæt eller vente på den gode mad og drikke. Det var lækkert - især den friskpressede juice og den Bailey-shake herrerne fik. Nabobordet fik pandekager og de var lige så store som mine frokosttallerkener - og virkelig tykke.

Efter vi var propmætte, var min svigerinde og jeg inde og se Royal Copenhagens Juleborde. Jeg går slet ikke op i sådan noget, men min svigerinde går max op i det. Vi var også derinde i 2012 og det var faktisk ret godt. Bordene i år var efter min mening ret skuffende. Ikke så 'julede' som jeg huskede fra andre år. Det er selvfølgelig smag og behag og de skal jo også veksle lidt mellem de forskellige kunstnere.

Det gode ved julebordene er, at det er helt gratis (medmindre man køber noget - og det gjorde jeg ikke). Her er et lille udpluk fra nogle af de 6 borde.

10 kommentarer:

 1. Uh, pandekager så store som din frokosttallerken - altså det lyder bare lækkert:o) Godt alt er ok:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg havde simpelthen ikke plads i maven til at bestille en portion pandekager, men det gør jeg næste gang :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja, det er pandekagerne man kommer efter, de er SMUMS!!! Jeg er også lidt en sucker for sådan noget indretning, så jeg var nok gået i koma hvis jeg havde været med!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - uh så må du da derind hvert år ;-) jeg havde ikke plads i maven til pandekagerne, men tror godt jeg kan klare et besøg til derinde. Jeg fik Brit Lunch, elsker bønner og spejlæg :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder som en dejlig lørdag og godt at høre, at der ikke er alvorligt på færde. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det var bestemt en dejlig dag. Aftenen blev brugt på sofaen, det var også skønt. Kram B

   Slet
 4. Det ér altså også lidt hyggeligt med de juleborde, det er skægt at gå på hjemmesiden og sammenligne dem år for år - tror det er en skæg opgave at få mellem hænderne :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg tror, det er virkelig fedt at være den, der skal lave bordene. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Det lyder som en dejlig lørdag, i godt selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var det helt bestemt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...