mandag den 7. november 2016

Underlige negle

Jeg har længe haft problemer med mine negle. De flækker og vil ikke vokse. Samtidig er mine neglebånd virkelig elendige. Det har de nu været næsten altid. De er meget tykke og tørre.
Jeg har prøvet at forbedre situationen med vitaminpiller og masser af negleolie og håndcreme. Vi taler overdrevne mængder både morgen og aften. Pillerne gør ikke rigtig nogen forskel, synes jeg. Olien hjælper, men det kræver flere påsmøringer om dagen. Lige så snart jeg stopper med det, så ligner mine neglebånd igen noget, der er løgn. De bliver tørre og flossede. 
Så jeg har over de sidste par uger fået lagt Shellac på neglene, også for at give dem lidt ro. Jeg har nemlig en kedelig tendens til at pille i mine negle, hvis der ikke er lak på dem. Så nu er mine negle blevet lidt længere. Og så længe jeg har lak på, så flækker de ikke. Da jeg får det lavet på en klinik, så får jeg også ordnet neglebånd #winwin

Jeg føler mig enormt pæn med neglelak. Sådan har jeg altid haft det. Jeg er bare ikke så god til at få det gjort hjemme. Især fordi det er så lang tid om at tørre. Jeg ender stort set altid med at få lavet hak i lakken allerede samme dag eller dagen efter. Så trods den lidt pebrede udskrivning til at få Shellac, så har jeg været glad for det. Tror jeg skal holde en pause næste gang, det bliver taget af og så få det lavet igen, når vi nærmer os jul.

OK, negle- eller håndmodel bliver jeg nok aldrig.

De øverste billeder er fra den første gang, jeg fik det lavet. De nederste billeder er fra den anden gang.


14 kommentarer:

 1. Weeee, det ser da godt ud. Fedt at du har fundet en løsning - omend den er halvdyr ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg får lidt rabat, da det er én under oplæring, der lægger det :-) men ja, jeg er meget glad for det. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ohhh, jeg elsker også neglelak! Men det er kun når mine negle har nogenlunde samme længde, at jeg får det brugt. Og som regel er de bare korte, neglene, og jeg har MEGA-pølsefingre, sååå.... Men jeg oplever, at hvis jeg har brugt neglelak flere uger i træk, så bliver de lidt skøre, mine negle.
  Har inden gode råd, desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg har da om nogen pølsefingre (mande-hænder), men det gode er at selv om neglene er korte, så skubber de lige neglebåndet, så de ser længere ud. Og i øvrigt så er det top moderne med korte negle pt. (fik jeg af vide ved første besøg). Måske du skal prøve Shellac, hvis du ikke kan tåle neglelak. Det er slet ikke det samme. Ellers vil jeg råde dig til at bruge underlak og en neglelak uden for mange giftige stoffer (jo, de findes). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du har da så fine fingre :-) og det ser bare rigtig flot ud. Men som du skriver er det en dyr løsning. ved alt om hvor frustrerende negle kan være, lækkert at du har fundet det der virker for dig, håber det holder længe, så du får endnu mere for pengene.
  kærlig hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - desværre er jeg sådan én, der bruger mine negle lidt for brutalt. Så det holder 'kun' de lovede ca. 14 dage. Selv om jeg har små pølsefingre (mande-hænder) så synes jeg det gør dem bedre. Plus jeg får det lavet hos en elev, så det er lidt billigere. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Fin rød farve:) jeg er ikke så go til de der negleting. Har lidt hudfarvet neglelak på i øjeblikket for prinsessepigen synes den ville være fin til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - netop derfor er jeg også fan af at få det lavet af andre ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg er også en negle/finger pillesisse. Dine ser nu altså fine ud - slet ikke som mine. Kunne da være jeg skulle forære mig selv sådan en omgang shellac. Måske som præmie, hvis jeg holder mit slikstop :-). Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det er værd at overveje. Jeg piller stort set ikke i mine fingre pt. fordi jeg synes det er så pænt, hahahaha... Kram

   Slet
 6. Jamen du har ret, velplejede negle ser sgu godt ud! Og feminint... Jeg har selv haft meget god erfaring med negleprodukterne fra Mavala, har du prøvet dem. De har behandlinger både for negle der knækker, flosser eller deler sig og så har de en rigtig god neglebåndscreme som man pensler på. De har også en over- og en under-lak som hjælper neglelakken at holde længere. Jeg kan varmt anbefale disse - og de er også til at købe for en fornuftig pris. Selv har jeg problem med mine tånegle, de er begyndt at falde af! En efter en. Meget mærkeligt og lidt smertefuldt...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - av for den da, med de tånegle. Jeg har kun prøvet at de flækkede (også av). Jeg har kigget på Mavala, men aldrig prøvet dem. Jeg har et lidt blandet sortiment hjemme. Både over- og underlak og hurtigtørrer og de klare lak som skal hjælpe med flossede negle. Dog ingen produkter fra Mavala. Jeg er ret kræsen med olie. Olien fra Sally Hansen er jeg f.eks. ikke glad for, men Herôme er god. Jeg husker din anbefaling til næste gang, der skal købes ind, tak :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...