fredag den 4. november 2016

Fredagsmusik

Jeg hører ikke så tit musik på vej til arbejde (mest fordi jeg virkelig ikke har særlig langt), men i går gik jeg om morgenen i det fine rimfrost og det var lige blevet lyst. Så ørepropperne kom i. 

Mine favoritter for tiden er total 80'er, nemlig Phil Collins og Genesis. Helst live koncert udgaverne. Der findes ikke meget bedre end de trommer og den sound, der er på de sange.

Weekenden er uden de store planer - helt bevidst. Jeg har brug for at lade lidt op. Har dog proppet den med gode middagsretter, så vi både kan få en omgang frikadeller med ovnbagte rodfrugter, paprikagryde med mos og en ny suppe på søndag - lasagnesuppe. Glæder mig allerede til at prøve det.

Da vejret ser ud til at blive noget hø, så håber jeg på lidt tid med levende lys og min bog. Nu må vi se - weekenden begynder nu (for mig) og jeg håber, I får en dejlig én af slagsen.  

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Håber det har været en dejlig weekend, trods vejret. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en skøn weekend - sådan en uden planer snupper vi også her!
  Glæder mig til at høre om lasagnesuppen:-)
  Også skøn og afslappet weekend til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, den skal stå sin prøve senere i dag ;-) håber I har fået slappet af. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Helt enig i at det 80-musik stadig er noget af det bedste! Sjovt nok er min søn på 18 enig med mig og han har lavet nogle gode playlister på Spotify - lige i min smag! Det lyder som en fantastisk weekend, vi skal noget à la det samme... De sidste krukker skal pakkes ind for vinteren, ellers er der ikke så mange "must-do" på listen. Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - ja, noget musik er bare 'forever' ;-) håber I har haft en dejlig og afslappende weekend. Her har det regnet hele lørdagen, suk... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Håber du har haft en dejlig weekend med masser af gode madoplevelser. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde søde Dorte - det var så lækkert med den paprikagryde lørdag. Mums. Kram B

   Slet
 5. Oh yeah! 80'er musik! Er så meget med på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fås ikke meget bedre end i 80'erne Liv ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...