onsdag den 22. august 2012

En onsdag morgen i Bounty land...

.


For et stykke tid siden fik jeg en lille prøve på noget bodylotion med kokosduft fra Body Shop. Havde sådan lidt på fornemmelsen, at jeg ikke ville kunne lide duften, men ekspedienten var meget rosende omkring dens fugtgivende egenskaber og det var jo en gratis prøve, så hvorfor ikke?!!


 


Så her til morgen tænker jeg, at når jeg har givet benene en omgang scrub i badet, kunne det være godt at bruge den plejende creme bagefter. Så efter badet går jeg i gang med at give benene creme. Og da ekspedienten ikke har været nærig med prøven, er der rigtig meget creme, så giver hele kroppen nu jeg er i gang. Hvorefter en skrap lugt af kokos begynder at brede sig i badeværelset. Først er den ok behagelig. Til sidst lugter jeg som 10 Bounty barer!


 


Tiden er lidt knap – skal på arbejde, så kan ikke nå at vaske det hele af. Men kan godt fornemme, at jeg dufter over meget. Og lugten giver mig selv lettere kvalme. Håber at tøjet kan dæmpe lidt af lugten. Det kan det så ikke!


 


Samtidig bliver det ret mørkt i lejligheden. Opdager jeg, da jeg er ved at få min mascara i øjet pga. manglende lys. Tænker at det trækker op til regn og jeg hellere må få r*ven i gang og komme af sted. Griber en paraply på vejen og smækker fødderne i de nærmeste sandaler.


 


Da jeg kommer ned på gaden står det ned i stænger. Og jeg har ikke liiige tænkt over, at det måske ikke er så smart at tage sine ruskindssandaler på i regnvejr. Så halvvejs på arbejde (og jeg har vitterligt ikke særlig langt) er sandalerne våde af både regn og creme, der nu svupper rundt i hele sålen og gør sandalen så glat, at jeg må sætte farten ned for ikke at ryge på røven.


 


Når arbejdet uden at falde, kommer ind på kontoret, af med de våde sandaler (ved et rent lykketræf har jeg et par skiftesko stående). Får tørret benene for vand, creme og snavs, som er skubbet op af hele skinnebenet (ja, det er klip-klap sandaler, jeg har haft på). Sætter mig ned og vender mig om til vinduet, blot for at konstatere at regnen nu er stoppet og solen skinner! Resten af dagen bruges på at ignorere lugten af Bounty og få tørret sandalerne, så de er til at gå hjem i, selv om de nu ligner l*rt og lagkage.


 


:evil:


 


Happy onsdag!


 


PS. Ville gerne have vist billede af de famøse sandaler, men havde desuden glemt kabel til min mobil. Så I må nøjes med et af Bounty


 


 


 


bounty-billede

3 kommentarer:

 1. :lol:

  Vidste dér var et indlæg jeg havde misset hos dig... hihi.. stærkt duftende af kokos og på glatbane.. Så ka' du lære det... eller, dét dér...!

  SvarSlet
 2. Jamen altså, hvad skal jeg sige? Mine bukser lugtede stadig svagt af kokos efter vask!!!

  SvarSlet
 3. Dét kan man da kalde en forholdsvis kraftig kokos odeur :D

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...