lørdag den 19. september 2015

Så er det tid til strømpebukser

*Sponsoreret indlæg*

Jeg er på de senere år begyndt at gå en del i strømpebukser. Før i tiden følte jeg mig alt for feminin og 'dressed up', hvis jeg havde strømpebukser på. Det skete typisk til festlige lejligheder, kombineret med en høj sko. 

Nu har jeg bunker af strømpebukser liggende i skabet. I flere forskellige tykkelser (denier). Jeg bruger dem gerne hele efteråret/vinter med kjoler, nederdele og/eller shorts - tilsat et par Nike Free eller støvler. Og nu er det blevet så koldt, at jeg igen skal i gang med strømpebukser under mine kjoler.Test-strømperne
(Der er ikke ved at gå hul i tåen, det er fordi jeg har lakeret mine tå-negle med sølv neglelak)

Jeg har testet strømper fra den lidt pudsige side sokkeposten.dk. Konceptet er egentlig, at man køber strømper mv. på nettet og får dem tilsendt (med posten, ik'!). De har et ret stort udvalg af både strømper, knæstrømper, strømpebukser og 'hyggestrømper'. Der er udvalg til hele familie, da de sælger til både kvinder, mænd og børn. 

Jeg har testet et sort par strømpebukser i god tykkelse (se dem her). De er godt nok dejlige. Jeg har nemlig en tendens til at ødelægge mine strømper (rive dem eller få hul) i løbet af én dag. Derfor skal de strømpebukser jeg går i ikke være alt for 'sarte'. De her er tilpas bløde og ikke for stramme (er ikke til push-up strømpebukser) og selv om de er one size, så er de ikke meget for lange til lille mig.Jeg har endda haft dem på to dage uden at der er kommet rifter i dem. Jeg er jo fan af netshopping og kunne sagtens finde på at købe strømper på nettet en anden gang. Især bambus-strømper er jeg blevet vild med (efter jeg engang i London fik købt et par). De er super lette og lækre og samtidig tynde, uden at være kolde om vinteren. Og man sveder ikke i dem. Jeg har fundet et par her, som jeg overvejer at klikke hjem.

På siden er der som sagt stort udvalg både til damer, herre og børn. Du kan bestille enkelte par eller købe på abonnement. Sokkeposten.dk støtter desuden Danske Hospitalsklovne.  Indlægget er sponsoreret. Jeg har modtaget ovennævnte par strømpebukser fra Sokkeposten, men meningerne omkring produktet er som altid mine egne.

4 kommentarer:

 1. Mega godt tip. Men hallo - jeg vil også teste sådan noget....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - så skriv til firmaet og tilbyd at teste :-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Hej hvis du vil af med nogen af dime strømpebukser vil jeg godt teste dem vider så skriv til mig sf_jonassson@stofanet .dk jeg vil gerne høre mere

   Slet
  3. Hej - jeg er ikke den der sender til test, så skal du nok kontakte Sokkeposten.dk direkte :-) mvh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...