fredag den 1. april 2016

Helmig?

Forleden hørte yngstesøn og jeg radio. Et nummer med Thomas Helmig var lige blevet spillet og yngste fik øje på teksten i display'et. Hvorefter han udbrød: Hvem er Thomas Helmig? Jeg prøvede at forklare og synge lidt fra 'det mig der står herude og banker på', men han konstaterede bare tørt, at ham Helmig kendte han altså ikke.

OMG, jeg er nu officielt tusse-gammel og har forfejlet min opgave, om at lære mine unger om 80'er og 90'er musik!

Og det er ikke engang en aprilsnar... god weekend derude! 

12 kommentarer:

 1. Eeej, du må starte indoktrineringen - bedre sent end aldrig :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - ja, der er ikke andet for ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ha! Den ældre udgave af Christopher?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - herhjemme er vi ikke så glade for Christopher i forvejen ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det gode ved at være tussegammel er, at man ikke behøver at vide, hvem alle de nye navne er :-) - Man behøver ikke en gang kunne lide dem!

  Tak i lige måde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Midterfruen
   Nemlig Midterfrue. Som da jeg så X-finale i aftes, og artisterne sang sammen med *kendte* kunstnere. Havde aldrig hørt om dem. Blev enig med veninde (via sms) om at vi er *so last century* når det kommer til musik ;-)

   @Birgitte B
   Men ham der Helmig må du altså lige gøre lidt mere ud af overfor drengene. Vil selv straks hive en CD (hvad er det?) frem og lære banditterne et og andet om Thomas-drengen. Tak for tippet og god weekend.

   Slet
  2. @Fruen - så er jeg tussegammel, for jeg kender stort set INGEN nye navne, hahahaha... Kh. Birgitte

   Slet
  3. @Liv - vi har ikke CD'ere mere - eller afspiller, hahahaha... Men han findes vel på TDC Play?!! Håber du kommer i gang. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Ejjjjj! Du må kapitulere!! Ohmygodohmygod! Det' jo ik' bare Helmig; det jo Gud!!
  Nå. Pulsen ned igen... Ha' en forrygende weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Gud? nå ja, men i hvert fald en stor del af min ungdom, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 5. Åh, Birgitte du må i gang:) Her bruger vi de lange køreturer til at tvinge børnene til, at lytte til diverse gamle kunstnere:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg hader at køre langt, så det sker ikke så tit. Om morgenen hører vi oftest P3 og de spiller ikke Helmig ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...