søndag den 9. august 2015

Sommerferiepostkort #3, vol. 2

Dette er egentlig ikke et sommerferiepostkort. For vi er hjemme og har brugt dagen på noget så spændende som vasketøj og aftensmad kl 18 (vi nåede det næsten). 

Jeg burde ordne neglelak på tæerne (den hænger lidt efter en del strandture). Eller jeg burde ordne opvasken efter dagens aftensmad. Jeg burde også lave et ordentligt indlæg her på bloggen om ugens glimt eller hjemkomst fra sommerhus (som skete i går og som gik ret så smertefrit). 

Jeg gider dog ingen af delene! I dag er sidste feriedag for denne sommer. Og selv om jeg har fridag i morgen, så er den fyldt op med aftaler og ting, der skal nås. Plus nogle børn der skal i skole og hentes bagefter. 

Jeg bruger derfor denne aften på den sidste feriedag... På at slappe endnu mere af. Inden hverdagen og dens ræs begynder igen. Jeg frygter lidt denne opstart. Ved egentlig ikke hvorfor, men lige nu er der bare 1000 aftaler og ting, der skal nås i nærmeste fremtid. Så i aften vil jeg ikke tage sorgerne på forskud. Bare sidde i et hjørne af sofaen med min bog. Og slappe helt af... 

Sommerhus - Ferieminder til at nyde søndag aften:  

6 kommentarer:

 1. Skønne billeder:) Jeg prøver også at slappe af inden hverdagen starter for fuld skrue i morgen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - håber du fik slappet af :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder som en helt igennem fornuftig disposition. Håber opstart imorgen bliver mild og god:). Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - den blev nogenlunde - der var ret så mange aftaler for mit vedkommende. Ønskede nærmest at være på arbejde ;-) haha... kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...