fredag den 8. januar 2021

Hjemmearbejdspladsen

Jep, jeg arbejder stadig hjemmefra. Og med pressemøde forleden virker det, som om intet er ændret fra 2020 til 2021. Og at januar bliver en meget lang måned...

Jeg har ikke stor tiltro til, at jeg kan komme på kontoret efter d. 17., men det går også. Jeg vil hellere være hjemme og undgå smitte.

Når jeg tænker tilbage til sommeren, så kendte jeg nærmest ingen, der havde haft Corona. Efterhånden er der flere i min omgangskreds, der har været ramt. 

Heldigvis er vaccinen jo i gang med at blive udbredt og jeg nærer et lille håb om, at foråret bliver der, hvor vi for alvor går mod mere normale tilstande.
Indtil da, ja så er der hjemmearbejde og minimal udgang til noget som helst. Faktisk er det ikke så skidt, at det ikke er godt for noget: jeg arbejder på at få tømt lidt ud i vores fryser. Den blev ganske fyldt her i december, så nu skal den gerne tilbage til der, hvor vi kan åbn skufferne uden at skulle mase for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...