tirsdag den 12. januar 2021

Tro på 2021

Indlægget er fra Lokalavisen i sidste uge. Det er skrevet mellem jul og nytår og er nok mere præget af en optimisme, som jeg havde dengang...
Jeg tror aldrig et nyt år har været så længe ventet. I hvert fald har dette nytår nok været en speciel overgang for mange. Der har været en kæmpe trang til at lægge året 2020 og alle dets ulyksaligheder bag sig og komme videre med et sprit nyt år.

Det blev dog et meget ambivalent nytår. For man tør næsten ikke tro på det gode i 2021, efter hvad det gamle år bød os. Nytåret blev da heller ikke nogen stor fest, selv om jeg fornemmede en ivrighed efter at sige farvel til det gamle år med en kæmpe tju-bang fest. Det faktum, at alt stort set var lukket ned og med forsamlingsforbud gjorde dog, at de der kæmpe nytårsfester (også) måtte udskydes til det nye år.

Jeg har en kalender fyldt med fester og fødselsdage, koncerter og konfirmationer som skal løbe af staben her i det nye år. Spørgsmålet er, om det bliver udskudt eller aflyst igen - eller om vi går mod mere normale tilstande. Vaccinen til at bekæmpe corona er jo allerede i fuld gang med at blive rullet ud over hele Danmark. Jeg tør næsten ikke tro på, at det er sandt.

Og året 2021 - jeg skal lige smage på det... Det gamle år har lært mig, at man umuligt kan spå om det nye. Jeg ved ikke helt, hvad jeg forventer, men det er nok ikke det store oven på det 2020, vi har sagt farvel til. Jeg har til gengæld flere håb og drømme for det nye år. Det tror jeg, at mange overalt i hele landet har. Tænk hvis man igen kunne have en Vestegn, som ligner den, vi havde før corona.

Året bliver - trods alt udefrakommende og uforudsete begivenheder - et år, hvor vi er i rivende udvikling på Vestegnen. Vi skal byde endnu flere beboere velkommen i vores nye boliger overalt i området. Der bygges på gade og vej i stor stil. Vi får flere boliger og bedre infrastruktur.

Vi er en Vestegn i rivende udvikling - endda trods corona - og det skal vi være stolte af. De nye borgere vi kan byde velkommen på Vestegnen i 2021 skal være med til at forme vores lokalområde de næste mange år.

Det bliver spændende at følge udviklingen af Vestegnen i 2021... Så måske er der alligevel en del gode (og sikre) ting i vente for os på Vestegnen.
 

2 kommentarer:

 1. Godt oplæg, og den positive tone skál vi også holde fast i. Men jeg giver dig ret: Optimismen er godt nok svingende, når der corona-lockdown - jeg kan også være helt modløs nogle dage - men pudsigt nok kombineres det for mig, med kæmpe taknemmelighed, over så mange ting, fordi der er så mange ude i verden (og her til lands) der er ramt, langt hårdere end jeg :)

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er svært for os alle, at blive ved med at holde humøret. Heldigvis oplever jeg ofte, at det går sådan 'lidt på skift', så når jeg er lidt nede, så er der andre, som er oppe - og kan få mig i godt humør. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...