mandag den 4. januar 2021

Lige omkring 200...

Jeg har fri i dag, så min opstart efter en lang ferie bliver lidt blødere. Jeg har dog ikke så meget at lave, da alting jo er lukket ned. Så julegave bytteriet må vente og støvsugeren må i gang i stedet. Ikke det fedeste på en fridag, men mon ikke jeg også når en løbetur og lidt tid med en ny bog.

Her på bloggen har jeg fundet et godt leje ift. antal indlæg og mit liv i den virkelige verden. De sidste par år har jeg afprøvet at skrive indlæg, når jeg havde lyst, så at sige. Det passer med omkring + / - 200 indlæg om året. I 2020 skrev jeg 220 indlæg og i 2019 blev det til 198 indlæg. Et godt mix af de små ting i min hverdag - og ikke så meget de store tanker herfra. Jeg satser derfor på, at 2021 også bliver et år med omkring de 200 indlæg - en god balance for mig. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...