lørdag den 2. januar 2021

Bog nr. 40 - Dukkemageren

Godt nytår først og fremmest. Jeg havde en hyggelig og rolig aften og kom godt ind i det nye år...

Trods gode intentioner så har jeg ikke fået læst særlig meget her i juleferien. Noget skyldes, at vi har været samlet om tv'et, spillet spil, gået tur, haft gæster eller lavet praktiske gøremål. Og noget skyldes, at jeg har haft drengene hjemme i perioden mellem 11. og 31. december. Trods de er store børn, så skal der alligevel laves mad, vaskes tøj, ordnes ting og være sammen med dem, så det har jeg nydt, frem for at sidde med en bog. 

Jeg har rundet de 40 bøger i 2020 og det er slet ikke dårligt. Mit mål for året var netop 40 bøger.

Nå, Dukkemageren læste jeg efter flere anbefalinger og jeg må sige, at enten så fangede den mig ikke eller så fandt jeg bare aldrig ned i forfatterens univers. Jeg synes faktisk ikke, den var særlig god. Der var meget beskrivelse af Amsterdam i 1686/87 og ikke så meget rum til de forskellige karakterer. Men læs gerne mere om handlingen her, samt en læseprøve. Det er en spændende bog, som ikke stopper med at overraske før sidste side er vendt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...