tirsdag den 26. januar 2021

Weekend i Dronningmølle

Det var koldt og til tider blæsende. Og vi brugte ret mange penge på at varme sommerhuset op. Men ahhhh, hvor var det også skønt at komme lidt væk. At være tæt ved havet. Og ikke have nogle deadlines eller ting, man skulle nå.

Sidst jeg var i Dronningmølle er en del år siden, men ikke meget er ændret. Naturen er stadig smuk og der er stadig gode lange ture at gå i området. 

Det og løbeture - og læsning og en del tv. Kombineret med god mad og sløve morgener med kaffe i sofaen. Ja, så gik den weekend egentlig ret hurtigt...


6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn weekend, med påfyldelse af energi. Det skal der bare til ind imellem😊

  SvarSlet
  Svar
  1. @Laila - ja, det kan være tiltrængt, især i denne uendelig lange januar :-)

   Slet
 2. Åh hvor lyder det dejligt. Bare dét at komme lidt væk fra matriklen gør underværker. Ingen planer, frisk luft og godt selskab, så kan det ikke blive meget bedre,

  SvarSlet
  Svar
  1. @Kirsten - at komme væk hjemmefra er dejligt her under hjemmearbejde. Det gør også, at man glæder sig til at komme hjem igen :-)

   Slet
 3. Lyder pragtfuldt - at se noget nyt, er også lige hvad jeg trænger til :D Derfor smutter jeg også til Århus i den her måned, bare for at sove på hotel og hente tre retters takeaway og gå tur i andre områder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder skønt med Århus. Overvejer også et hotel ophold med take-away :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...