søndag den 31. januar 2021

Bog nr. 2 - Hjemfærd

I modsætning til bog nr. 1, så kom jeg meget hurtigt igennem denne bog. Dels fordi, den var på dansk og dels fordi, den er delt op i små kapitler. Så det var nemt lige at læse et par kapitler ad gangen - og lige et par inden sengetid. Samtidig er bogen fyldt med mange personer, så det med at holde lange pauser fra den, ville have fået mig til at miste overblikket. 

Så alt i alt en meget speciel bog med et væld af personer. Og en meget speciel måde at strukturere en roman om flere generationer. Flere gange var jeg tilbage i bogen og kigge på stamtræet. Og flere gange ville jeg gerne have hørt mere om den pågældende person og deres fortid og fremtid. 

En rigtig god bog, som jeg virkelig blev bidt af og fik læst på ca. en uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...