mandag den 25. januar 2021

Anderledes snaps fra Bornholm

Dette er en anbefaling, men ikke reklame. 

Jeg kender Line fra dengang, hun boede i Københavns området og vi begge deltog i Black Swan arrangementer mv. 

Siden hen er Line flyttet til Bornholm og har her startet en lille ny virksomhed med snaps og syp. 

Det er absolut et besøg værd, også hvis du ikke kan lide snaps. Jeg købte en blåbærsnaps til julefrokosten og alle synes, den var blød og rund i smagen og absolut ikke at sammenligne med en 'almindelig' rød Ålborg. 

Vi skal støtte de små iværksættere. så jeg håber, at du vil hjælpe med at sprede ordet og måske selv er interesseret i at købe og smage noget helt nyt. Der er flere dejlige varianter - og ellers kan man få en smagekasse med 5 små flasker forskellig snaps og syp. 

OG! Lige nu er der 15% rabat på webshoppen med koden: 15PROCENT. - indtil fredag...


2 kommentarer:

  1. Bestemt en god idé med støtte til små iværksættere i en svær tid. Jeg drikker ikke snaps, men kan da altid"sprede ordet"😊

    SvarSlet
    Svar
    1. @Laila - det tror jeg, hun bliver glad for :-) og jeg vil næsten påstå, at du vil kunne lide syp. Det minder på ingen måde om snaps, men er en sød og blød smag. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...