mandag den 11. januar 2021

Weekend med sol og sne

Så gik der en weekend med ikke at lave så meget. Eller, faktisk var jeg udenfor meget af lørdagen for at nyde, at solen endelig var fremme. Det var SÅ skønt. 

Her de sidste 10 måneder er jeg nærmest blevet afhængig at at komme ud hver dag. Jeg har altid været glad for at være udenfor, men under Corona har jeg virkelig genfundet glæden ved det meste vejr. Ikke dermed sagt at jeg nyder, når det står ned i stænger, men jeg kommer ud alligevel og får gået en kort tur og trukket lidt frisk luft.

Og nu bageren allerede har fået fastelavnsboller til salg, så skal der jo motioneres lidt, før sådan en fætter er forbrændt... 
Og ellers gik weekenden med studielæsning, Netflix og en søndagsmiddag med mine forældre. En svinemørbrad fra fryseren blev omdannet til mørbradgryde med tilhørende kartoffelmos. Rigtig passende vintermad på en sne-/regnvejrs søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...