onsdag den 4. december 2019

Black Friday og forbrug

Jeg holder mig stadig på den gode side af tøj-indkøb (dvs. ingenting). Jeg har intet købt, selv om flere af mine strømpebukser virkelig trænger til en udskiftning. Jeg har sorteret for 3. gang i mit skab. Jeg har brugt sommernederdele og kjoler med trøjer over og leggins under. Og jeg har haft en kritisk tilgang til alt, hvad jeg har haft på den seneste måned.

Black Friday var dog en lang strøm af fristelser. På forhånd havde jeg udset mig nogle fødselsdags- og julegaver, som skulle indkøbes. Og det blev de. 

Men hold op, hvor var det svært ikke at lade sig friste. Det væltede ind med mails med gode tilbud allerede fra onsdag og det stoppede faktisk først i går. Mange af mine julegaveønsker var også på tilbud. Så det krævede en del selvbeherskelse IKKE at købe noget ekstra, nu jeg var i gang med at shoppe.

Nu er en del julegaver kommet i hus og jeg er gået i tænkeboks med de sidste. Hvis du leder efter en julegave med mening, så kan jeg anbefale armbånd og/eller øreringe fra Musali. Jeg har lige købt (endnu) et armbånd og dermed hjulpet med at støtte kvinderne i Zambia - læs mere om projektet her.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...