torsdag den 4. december 2014

Favorit julesange

Jeg hører jo julemusik på fulde drøn her i december (ej, det er faktisk mest i bilen, jeg hører det). Jeg har dog nogle helt klare favoritter, som heldigvis også er dem, der bliver spillet en del i radioen - de kommer her:

Nr. 1 - Wham - Last Christmas. Den ultimative julesang, min all-time favorit, som ingen andre julesange kan nå til sokkeholderne (og som spillet mindst 1 gang d. 1. december) - ingen jul uden den!Nr. 2 - Anden - Jul på Vesterbro. Fra den mest fantastiske voksen julekalender og en brilliant stand-up'er. Skal høres sammen med ungerne, der fniser af alle bandeordene. Nr. 3 - Mariah Carey - All I want for Christmas is you. Fra et dejligt julealbum, den mest fantastiske stemme og jeg bliver altid i godt humør af denne.Nr. 4 - Band Aid - Do they know it's Christmas. Sidste favorit og ikke til at komme udenom - især fordi den er en støttesang. Og respekt for, at de fik det stablet på benene.Har du nogle favoritter? Eller er du allerede træt af julesange? 

6 kommentarer:

 1. Jeg er ret begejstret for den der som Remee lavede med et par pop-duoer for 15(?!) år siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - den tror jeg ikke, jeg kender. Må vist lige Google :-)

   Slet
 2. Enig med dine valg og må så dertil indrømme at jeg har en svaghed for "Jesus og Josefine". KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - den er også god :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Denne her er en af mine favoritter, selvom den er ukendt for de fleste:

  https://www.youtube.com/watch?v=UG9QmOdD80A

  SvarSlet
  Svar
  1. @Thilde - den er også god, den kendte jeg heller ikke :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...