mandag den 27. april 2015

Weekend med selvforkælelse

Denne weekend har virkelig budt på masser af selv-forkælelse! 

Lørdag begyndte med en tur til København. Længe planlagt - med kæresten - som skulle indløse et gavekort til noget barbering. Jeg skulle slå noget tid ihjel imens og gik derfor i Illum, hvor den store Sephora ligger i stueplan. 

Jeg elsker at gå og kigge i Sephora (og Matas og Magasin osv.). Cremer, make-up, hårprodukter - you name it - jeg er facineret af det. Og som skrevet før, så har jeg en stor svaghed for lækre beautyprodukter. 


Lørdag blev der dog ikke tid til så meget kiggeri, for jeg blev stoppet af en make-up 'dame' fra Estee Lauder og spurgt, om jeg ville have en mini-make-over. Det er jo gratis og jeg havde tiden til det, så fik hurtigt sagt ja tak og sat mig i stolen til lidt over en halv times forkælelse. Jeg fik en virkelig god make-over og lærte et par nye tricks (der skal ellers meget til efterhånden) og ja, jeg endte da også med at købe et par uundværlige produkter med hjem.

Bagefter gik turen til et af mine 'stam-steder'. når jeg skal have frokost i København, nemlig Sporvejen på Gråbrødre Torv. De har nogle sindsyg gode burgere. Og det er et virkelig fint lille sted med autentisk atmosfære.
Karry-burger med hjemmelavet dressingEfter et stop i Sportsmaster, hvor forkælelsen blev til et par nye Nike Free (jamen de havde 20% på alt i butikken!). Jeg elsker seriøst Nike Free. De passer til mine underlige fødder og kommer i masser af gode farver. Jeg står for at skulle skifte et par af mine sorte, så det passede fint at få et par nye med god rabat. 
Hyacinter i Tivoli


Vi tog et smut omkring Tivoli på vejen hjem. Jeg ville gerne se alle forårsblomsterne og vi har årskort, så det er bare om at komme derind og nyde det. Det var jo gråvejr, men ikke koldt, og der var masser af fine blomster allerede. Påske- og pinseliljer, duftende hyacinter og en masse tulipaner. Så smukt!Tulipaner i fuld flor


Søndagen stod på indløsning af gavekort (40-års fødselsdagsgave) til en yoga søndag hos Comwell. Indlæg om denne tur kommer i løbet af ugen... hæng på! 


6 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig weekend - selvforkælelse er altid en god ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja bestemt. Jeg var også meget tilfreds og glad. Især efter den make-over. Kh Birgitte

   Slet
 2. Mhmmm den burger gør mig sulten....hmmm har vist ikke noget inspirerende i køleskabet...køkkenskabet...ej altså skal jeg virkelig have en af ungernes frugtstænger....?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg fik rester til aftensmad så jeg kan også blive helt lækker sulten af det billede. Kh Birgitte

   Slet
 3. Hvor lyder det som en lækker weekend, lige fra make-over (det gad jeg bare vildt godt) til burger og forårsblomster i Tivoli. Glæder mig til at høre mere om din yoga søndag :-) kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - make-over kan alle jo få. Det er bare at spørge i Magasin eller Illum. Eller bestil tid :) jeg har gjort det on-off i mange år. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...