søndag den 28. december 2014

2. juledag på udsalg

Nu hvor jeg ikke har drengene hjemme i julen, så er der mere tid til at lave noget 'utraditionelt' i juledagene. Juleaften og juledag havde stået i familiens tegn og derfor besluttede kæresten og jeg, at bruge det fine vintervejr (sne, frost, blå himmel og sol, hvad kan man mere ønske?!!) til at tage lidt ud. 

 
Frossen rude på Ørestad st.


2. juledag er dog traditionelt lukke-dag i Danmark og der sker ikke meget, så det blev en tur over til Malmø. I Sverige er der nemlig ikke lukket i butikker og caféer d. 26. december. Faktisk er det den dag, hvor udsalget begynder. Egentlig var planen bare en tur op og ned af gågaden i Malmø, men det var bidende koldt og butikkerne lokkede med et 'rigtig' godt udsalg. Dvs. de fleste udsalgsvarer var nedsat med 50% eller mere (ikke de snoldede 20% som man ser i Danmark). Så det blev til en hygge/shoppe-tur i det svenske.

 
Smukke Malmø


Vi fik tanket op på vinterudstyr til meget billige priser. Plus jeg fik købt noget virkelig billigt undertøj og der røg også noget sportstøj i posen. Ellers var det bare en hyggelig dag - med virkelig mange mennesker på gaden/i butikkerne. 

Inden vi tog hjem, gjorde vi stop ved Mando Steakhouse, hvor vi også spiste i sommer. Det er et rigtig godt spisested, som jeg klart vil anbefale. Og faktisk var maden her også på udsalg! #win-win.

 
Plankesteak!


Jeg håber, I alle har haft en god jul på den ene eller anden måde. Snart er det nytår - og jeg pønser lidt på at nå et status-indlæg, inden klokken ringer ind til 2015.

  

4 kommentarer:

 1. Lyder som en god måde at tilbringe 2. Juledag. Jeg har stadig udsalget til gode - måske jeg vover en tur på shopping i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det var en rigtig fin dag :-) håber du har fundet noget på udsalg. Kh. B

   Slet
 2. Ih, I er altså heldige, at I har Malmø! Det lyder som en rigtig skøn dag.

  Jeg vovede mig dog på udsalgsshopping (og gavebytning) 3. juledag, og fandt en lille smule, der var sat ned med 50 % :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jeanette ja det er dejligt. Selv om jeg ikke er vild med udsalgs køerne :)

   Slet

Giv mig dine tanker...