tirsdag den 8. april 2014

Når piller virker

Jeg har som tidligere nævnt fået lov at teste en del kosttilskud fra Futura. 

Her er en lille status over, det der virker. Og det, som ikke virker. 

Jeg er glad for min fiskeolie. Jeg kan mærke (eller jeg bilder mig selv ind, at jeg kan) at mine led er knap så stive, især fordi jeg prøver at løbe en del for tiden. Og jeg får bare ikke spist nok fisk i hverdagen. Det er en af de ting, jeg gerne vil rette op på. Indtil da står den på tilskud af fiskeolie.

Jeg har beklaget mig lidt over, at jeg ingen effekt har set på mine negle, trods jeg trofast spiser Silica (som skal hjælpe på hår, hud og negle). Altså jeg 'kun' oplever en virkning på hud og hår. Det var på det udsagn, at jeg blev lidt udfordret. For at få en virkning på hud og hår er da også værd at tage med! Huden er pæn og håret er til at håndtere. Det er en succes i min optik. Neglene er en helt anden historie. Det står virkelig sløjt til. 

For nyligt er jeg begyndt også at tage kalktabletter. Jeg drikker/spiser simpelthen ikke nok mælkeprodukter eller grøntsager med kalk, så jeg er begyndt på et tilskud. Man kan selv prøve at beregne, om man får nok kalk her

Den lille flaske med Echinacea er jeg stadig ret glad for. Jeg begynder en kur så snart jeg mærker, at der er kriller på vej i halsen. Derefter tager jeg det i ca. 5 dage. Og det virker! (jeg har i hvert fald ikke været syg siden januar... og håber ikke jeg bliver det, fordi jeg lige har skrevet det herinde).


Pillerne fra Futura har jeg fået fra Lahme. Meningerne om dem er min egen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...