torsdag den 16. januar 2014

Noget om negle

Mine negle er i elendig stand for tiden. Selv om jeg spiser Silica og smører hænder i et væk, så er de altså rimelig skadet af vejret og den der omgang shellac. Neglebåndene er ikke pæne og neglene har riller og knækker for et godt ord.

Jeg levede engang fint med flossede neglebånd, men efter jeg er begyndt at bruge mere neglelak, er der jo mere fokus på neglene og så er det ikke pænt med de der grimme neglebånd.

Jeg har før holdt mig til Solar Oil, men løb tør i december. Derfor prøvede jeg denne olie fra Herome, som Anette anbefalede før jul. 

Jeg er virkelig vild med den. Duften er citrus-agtig og ikke mandel-tung som Solar Oil. Desuden er der en fin 'skum-applikator' til at påføre med i stedet for en neglelak-pensel. Den trænger hurtigt ind i negl og neglebånd (jeg masserer den lidt ind, men bruger ikke meget tid på det). Den er drøj og prisen er også god - kun 100 kr. Jeg kan kun anbefale den!

Jeg bruger olien morgen og aften. Det hjælper, men der er et stykke vej endnu til fine negle og neglebånd for mig. Men jeg arbejder på sagen...  

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...