tirsdag den 5. april 2016

Planlægning af indlæg

Naturligvis for et kontrol-menneske som mig, så gør jeg også brug af planlægning her på bloggen. Det vil sige, at jeg skriver nogle indlæg og sætter dem til udgivelse senere på dagen, dagen efter eller længere ud i fremtiden. Hvis jeg i perioder har meget travlt, kan jeg godt lide, at der er planlagt lidt indlæg, selv om jeg ikke lige har skrevet dem i selv samme øjeblik.

Det betyder så også, at der kan komme et nyt indlæg på bloggen, uden at jeg har svaret på kommentarer i det forrige indlæg. Det er ikke et tegn på dovenskab fra min side, men mere at jeg ikke er 'til stede' på bloggen. Jeg sætter nemlig stor ære i, at få svaret på alle kommentarer. 

I dag har jeg planlagt dette indlæg, for jeg skal nemlig ud og spise i aften. Yngstesøn fylder 11 år i dag og vi skal fejre ham (igen, for vi holdt også familie-fødselsdag i lørdags). 11 år - så tror jeg godt, jeg kan konstatere, at jeg ikke længere har små børn! 


6 kommentarer:

 1. Hvor vildt! Stort tillykke med ham, Birgitte!

  SvarSlet
 2. Tillykke med din store dreng:o)

  SvarSlet
 3. Tillykke med yngste på 11 - nej, så har du vist ikke små børn mere. Det vil jeg give dig ret i ;-)
  Det med planlægning af indlæg gør jeg også (er vi vist mange der gør indimellem). Noget med at have meget på hjerte, men ikke altid tiden til at få det blogget. Så er det smart at det kan skrives når der er tid - uden at 7 blogindlæg ryger afsted samtidigt. Og ja, du svarer på alle kommentarer og det synes jeg er dejligt. Jeg gør ditto for det er dialogen der gør det sjovt at blogge (efter min mening). Ha' en skøn dag med yngstemand ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Liv - ja, måske er vi lidt gammeldags mht. svar på kommentarer, men jeg kan nu meget godt lide det :-) så tak for at du også gør en indsats. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...