onsdag den 13. april 2016

Bog nr. 10

Så fik jeg lige klemt ind en bog ind i travlheden med arbejde, studie og travlhed på hjemmefronten. Jeg har læst den nyeste Riebnitzsky: "Orkansæson og stilheden".
Den var god, men alligevel lidt skuffende. Eller - det er, fordi jeg var helt vild med hendes bog 'Forbandede yngel' (hvis du ikke har læst den, så kan jeg kun anbefale den varmt). Og denne bog er også god, men ikke helt så fantastisk som 'Forbandede yngel'. Den kommer ikke helt ind under huden på de mange karakterer, der er med i bogen. Det er selvfølgelig et valg, forfatteren har taget og et stykke hen ad vejen fungerer det egentlig meget godt. Og så alligevel ikke - for mig altså. Der er ellers rigeligt med lovprisende ord om den lige her

Jeg har læst en kommentar fra én, der synes sproget var fantastisk i den, men handlingen haltede. Det vil jeg gerne tilslutte mig. Sproget er flot i den bog, poetisk til tider, men slet ikke på højde med DoerrJeg vil alligevel gerne anbefale den og måske var mine forhåbninger sat for højt til denne bog. Den fornemmelse kender I sikkert godt... 

#25booksin2016


8 kommentarer:

 1. Du giver den da gas med bøgerne :-) Ja, når man føler sig næsten sikker på en særligt god oplevelse er det altid lidt ærgerligt at blive skuffet!
  Ha en god aften Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - jeg skal jo nå de 25 bøger i år ;-) hahaha... nej, jeg kan nu også bare godt lide at læse. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Kære Birgitte! Ja, Doerr kan vi li'! Men det kan være, at jeg også skal ha' 'forbandede yngel' på min liste. Har pt. netop afsluttet 'Store små løgne', og jeg er altså VILD med Moriarty.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Den må du læse. Den vandt en konkurrence, blev udgivet og vandt en bogpris. Så god! Moriarty blev jeg lidt skuffet over, synes også hun er lidt svingende i forfatterskabet. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Øv, det er altid lidt (meget) ærgerligt, når man har læst én rigtig god bog af en forfatter, og man så slet ikke synes, bog nummer to er lige så god. (Sådan havde jeg det fx med netop Moriarty).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - Det er svært, at skrive en to'er. Det har jeg oplevet i flere forfatterskab. Også med Moriarty ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Vi har så travlt for tiden, så jeg får ikke læst så meget. Kender slet ikke denne her eller den bog du nævner. Må få kigget på dem:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - start med 'forbandede yngel'. den er rigtig god. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...